Sedma epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Pick and roll“ smo vrteli na našem portalu, a u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić i Nebojša Todorović, zamenik urednika sportske redakcije Nova.rs.

Kako su večiti slavili u 11. kolu Evrolige, kao da smo u prošloj epizodi prizvali uspehe naših timova, pa je i priča bila na nivou. Analizirali smo kako je Crvena zvezda srušila Efes u Areni (97:83), odnosno kako je dan ranije Partizan u istoj dvorani posle trilera i produžetka pobedio Panatinaikos (92:87).

Zašto je Nemanja Nedović odigrao četvrtinu sezone, Zvezda najbolje poluvreme, a sve je počelo sudijskim odlukama koje su probudile dobro poznati – inat. Koliko četi Janisa Sferopulosa znači povratak Branka Lazića i kakva uloga je namenjena Stefanu Lazareviću?

PROČITAJTE JOŠ

Ko je sve i na koji način doprineo triler trijumfu Partizana i zašto treba „okaditi“ taj kobni ćošak ispred klupe crno-belih u Areni? I te kako se videlo da je Kevin Panter toliko nedostajao ABA prvaku, Pi Džej Doužer je pokazao kvalitet više i želju da preuzima odgovornost, dok je Bruno Kaboklo odbranom iznenadio Miću Berića, kao i Matijas Lesor partijom.

Sledi prava poslastica za sve ljubitelje Evrolige, pošto se od utorka zaključno sa petkom igra duplo kolo, tokom kojeg će Zvezda u Španiju, a Partizan neće mrdati iz Beograda.

Crno-beli dočekuju Monako u utorak (20.30) i Armani u četvrtak (20.30), dok crveno-beli gostuju Valensiji u sredu (20.30) i Baskoniji dva dana kasnije (20.30).

O svemu navedenom i još mnogo toga zanimljivog, kao i to da ekipe od petog do 14. mesta na tabeli deli jedna pobeda i na šta to podseća, možete da saznate gledajući još jedan „Pick and roll“ na Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Haos i gužva u Evroligi kao na Gazeli i Brankovom mostu petkom popodne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar