Hasan Martin (levo), Duško Ivanovič (desno)/Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović kaže da od svojih igrača očekuje da uživaju, ne razmišljajući previše o tenziji i imenu rivala u petak.

Zvezda tog dana od 19 sati protiv Partizana meč 21. kola Evrolige, a Ivanović je dao pozitivan signal pred taj meč kada je reč o stanju povređenog Hasana Martina.

PROČITAJTE JOŠ:

„Za nas je svaka utakmica, velika utakmica. Naročito, pred našom veličanstvenom publikom. Želimo da učestvujemo u tom ambijentu i toj utakmici, Zdravstveno stanje je dobro. Martin je trenirao, a videćemo da li će biti spreman za sutra“, rekao je Ivanović.

Zvezda je u prvom derbiju pobedila sa 76:73, trojkom Nemanje Nedovića u poslednjim trenucima meča.

Kada je reč o prilagođavanju sastava i potencijalnim iznenađenjima, trener crveno-belih kaže da će ih verovatno biti.

Duško Ivanović
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„Videćemo sutra, verovatno će ih biti na obe strane. Sigurno će biti i iznenađenja, ali danas su ekipe toliko spremne, da to iznenađenje može da traje jedan ili dva napada, više od toga ne. Posle toga se ekipa odmah prilagodi. Ne razmišljamo o međusobnom skoru. Razmišljamo samo o još jednoj utakmici u Evroligi i da igrači uživaju u njoj“, kaže crnogorski stručnjak.

Pohvalio je i navijače Partizana posle prošlog derbija, ali navodi kako veruje da su Zvezdini bolji i očekuje da će to i pokazati u petak uveče.

Zvezda pred taj susret u 21. kolu u dvorani „Aleksandar Nikolić“ ima skor od po deset pobeda i poraza, dok Partizan ima devet pobeda i 11 poraza.

BONUS VIDEO Obradović besneo: Ovako se vi borite? Sramota! 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar