Foto: Screenshot X Euroleague

Ergin Ataman, trener Panatinaikosa, bio je presrećan nakon što je njegov tim izborio mesto na Fajnal-foru Evrolige koji se igra krajem maja u Berlinu. Ipak, na trenutak je zbog toga postalo neprijatno Dori Panteli, grčkoj voditeljki.

PAO je slavio sa 3-2 u seriji tako što je poslednji susret rešio sa 81:72 u Atini protiv Makabija i tako izborio mesto među četiri najbolja tima.

PROČITAJTE JOŠ

Ataman je najavio da će podneti ostavku ukoliko ne izbori Fajnal-for, a onda je presrećan posle meča čak vitlao pesnicama.

„Čestitam Makabiju, zaslužuju poštovanje, igrali su jako čvrsto u ovoj seriji. Imali smo sjajnu godinu, zaslužili smo ovaj plasman. Bili smo drugi u ligaškom delu, izgubili smo prvi meč, ali ne i samopouzdanje“, rekao je u prvom delu obraćanja i tada se Dora i dalje bezbrižno smešila.

Samo par sekundi kasnije je progutala knedle kada je govorio o Turcima sa kojima su Grci tokom godina imali mnogo sukoba. To je dovelo do promene u ponašanju ona je progutala knedlu i pogledala ka kameri, a zbog toga kasnije nije imala nijedno potpitanje, pa je Ataman nekoliko sekundi kasnije odšetao.

„Želim da pokažem pesnice celom svetu, svetu koji nas je podržavao, Turcima, celoj Evropi, sada ćemo biti kandidati za titulu u Evroligi, Idemo“, rekao je Ataman.

Ko je Dora Panteli?

Bivša košarkašica, a sada popularna novinarka Dora Panteli koja radi za grčku televiziju „Nova sport“ kao i specijalnu emisiju za Evroliga TV bila je razlog zašto su mnogi voleli da gledaju utakmice i emisije u kojoj mogu da vide nju.

Uglavnom je radila intervjue sa terena mečeva Panatinaikosa i Olimpijakosa i specijalne emisije, a njena prirodna lepota i atraktivan izgled mnoge su ostavljale bez daha.

Visoka i vitka, sjajno građenja zahvaljujući bavljenju sportom, Dora je zahvaljujući igračkoj karijeri izverzirana košarkaški, a harizma i spontanost samo su dodatni plus, pa je njena pojava ižizak i za oči i za mozak.

Sada je iskoristila letnju pauzu da uživa u čarima mora, a slikama u bikiniju ostavila je bez daha brojne obožavaoce jer je pokazala savršenu figuru.

BONUS VIDEO Slavlje Panatinaikosa nakon plasmana na F4

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare