Ovo će pamtiti ceo život

Džanan Musa je ubacio 20 poena u majstorici protiv Partizana i tako bio jedan od najzaslužnijih za prolaz Real Madrida na Fajnal-for Evrolige.

Niko nije očekivao da će Musa imati ovako uspešnu sezonu, ali je on pokazao da može da bude lider tima kakav je Real.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ovo je moja prva sezona u Realu. Ne znam kako to da opišem rečima. Gubili smo 0:2 u seriji, posle toga smo došli do 2:2, pa onda ovde gubili sa 16 razlike na poluvremenu u odlučujućem meču. Samo jedan tim može da se vrati iz toga. Imati Ćaća, Rudija i učiti od njih je nešto neverovatno. Recimo, Rudi je bio jedan od najboljih, a nije dao ni poen. On je naš mentor“, rekao je Musa.

Nije očekivao ovako tešku seriju.

„Treba da budu ponosni na sezonu. Ni mi se nismo nadali da će biti ovako teško protiv njih. Mislili smo da će lakše da prođemo. Čestitam im na sjajnoj sezoni i nadam se da se vidimo i sledeće sezone“.

Ističe da je presudila duža klupa madridskog tima.

„Mislim da je to način naše igre, da 12 igrača igra tako, a svi su sjajni. Odlična je atmosfera, mislim da Partizan ima sjajnu budućnost ispred sebe i nadam se da će tako nastaviti“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ni sam nije verovao u preokret.

„Ni mi nismo očekivali. Kad smo došli u Beograd rekli smo da ćemo da igramo kao da nam je zadnje u životu. Nije bilo filozofije, nismo ništa menjali osim zonske odbrane. Partizan je danas kaznio sve. Dali su sve od sebe, mi isto. Ovo je bila borba dva titana. Partizan je titan evropske košarke. Nadam se da se vidimo i sledeće sezone“.

Real će u polufinalu Evrolige odmeriti snagu sa Barselonom.

„Biće zanimljiv El Klasiko, već smo ih dobili ove sezone.“

Poželeo je Musa sreću Partizanu u ABA ligi.

„Izgubiti 3:2 od Reala… Igram za Real i neću sebe da uzdižem ni nas, ali Real je uvek na Fajnal-foru. Mislili smo da ćemo dobiti 3:0, ali jako smo se umorili, napatili smo se, ali je sve otišlo na našu stranu. Želim da poželim sreću Partizanu u ABA ligi“.

Na pitanje da li je tuča iz druge utakmice preokrenula seriju, odgovorio je sledeće:

„Pa nama je dosta značilo. Ne znam za njih, ali nama je dosta značilo. Nije lako pobediti tamo u paklu sa trenerom kakav imaju. Panter je klasa od igrača i čestitao sam mu na svemu. Gledaoci su mogli da uživaju, verujem da smo podigli popularnost Evrolige“, zaključio je Musa.

BONUS VIDEO Berić bacio papire posle Partizana, nasmejao voditelja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar