Novi izazov za srpskog prvaka u Evroligi.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju milansku Olimpiju u 10. kolu Evrolige, u petak od 20.30.

PROČITAJTE JOŠ

Dušan Kecman je analizirao kako izgleda situacija u klubu iz Italije, te zbog čega ne žele da se odreknu Etorea Mesine koji ima problematičan učinak od početka sezone. Olimpija ima skor od tri pobede i šest poraza (baš kao i Zvezda), pa oba tima imaju imperativ trijumfa.

„Što se tiče pritiska, pitanje je koliki je u Milanu. Znamo ko je sponzor Đorđo Armani, to daje jer voli košarku. Žele Mesinu jer je najtrofejniji italijanski trener, on je tu ‘zakucan’. Ogroman budžet i imena koje dovode svake godine, ali ne postižu rezultate koje očekuju“, rekao je Kecman.

Ubrzo se nadovezao i Miroslav Berić, još jedan proslavljeni košarkaš Partizana, koji nema dilemu.

„To je istorijski klub, nije to Alba ili Asvel. To nekadašnji Trejser i osvajač Kupa šampiona, svi znaju u Milanu fudbalske klubove. Oni su iz očajne sezone, krenuli u očajnu sezonu, da se ne lažemo“, rekao je, između ostalog, Berić.

Šta o svemu tome misli Dušan Kecman i gde na kraju vidi srpske evroligaše na tabeli, otkrio je gostujući u podcastu „Pick and roll„, a možete pogledati u videu na dnu teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Pick and roll sa Mićom i Kecmanom EP 5

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar