Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Čima Moneke posebno je hvalio Nikolu Kalinića posle pobede Crvene zvezde nad Baskonijom (78:71) u drugom kolu Evrolige.

Krilni košarkaš Baskonije bio je najbolji u redovima svog tima, ubacio je Zvezdi 19 poena uz šest skokova, ali to nije bilo dovoljno za pobedu ekipe iz Vitorije.

„Imali smo dobre trenutke, ali i periode zbog kojih smo izgubili utakmicu. Moramo da nastavimo da se borimo, ne možemo da gubimo dvocifrenom razlikom. Obe utakmice u Evroligi smo gubili sa 10 ili više poena razlike – i uspeli da se vratimo. Ipak, teško je kada se potroši tolika energija da se vratite u meč, posebno na strani”, rekao je Čima Moneke.

PROČITAJTE JOŠ:

Imao je reči hvale za crveno-bele.

„Zvezda ima šansu. Svi imaju šansu i svi bi trebalo da budu optimistični, jer je još rano, ali Nikola Kalinić je taj koji pravi razliku. Oseća se srećnijim. Pričao sam sa njim tokom utakmice, vidi se po njegovom govoru tela, oseća se uključenim. Ajzea Kenan je takođe sjajan, Nedović je sjajan, kao i Kodi. Sviđa mi se njihova ekipa, dobri su“.

PROČITAJTE JOŠ:

Našalio se na Kodijev račun, pošto su prošle sezone bili saigrači i odlično se slagali na terenu i van njega.

„Mrzim ovog tipa (smeh). Srećan sam što mu ide dobro, što je i sam srećan. Igra dobro, odlučan je. On je jedan od mojih omiljenih ljudi na svetu“, istakao je Moneke za „Meridian sport“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar