Ben Bentil
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ben Bentil je morao da se oglasi zbog poruka koje kruže internetom.

Objavio je glasovne poruke koje kruže i pojasnio da on to nikada nije rekao. Istakao je da mu je bilo zabavno isprva, ali da je sada prevršilo svaku meru.

PROČITAJTE JOŠ

„Dajem sve od sebe, a i dalje mi zvižde. Povrh toga me nisu platili drugi mesec zaredom, jedva čekam da se ova s**** sezona završi da mogu da odem negde drugde. Agent mi je rekao da ću verovatno otići u Italiju na kraju sezone“, čulo se u glasovnim porukama za koje tvrdi da su lažne.

U „storiju“ je objavio i natpis.

„Da raščistimo ovo sr**** je lažno i nikada nisam, niti bih rekao nešto tako i to nije ni moj prokleti glas. Prestanite da mi šaljete ove besmislice molim vas. Ništa od ovoga nije istina i sve je lažno. Uvek ću biti u fazonu napred Zvezdo“, napisao je Bentil.

Zatim je pričao u kameru.

„Ko god da je to uradio, to s**** je baš zabavno. To nisam ja uopšte, ne znam kako su to uradili, ali to sigurno nisam. To nikada ne bih rekao, znate koliko volim navijače Crvene zvezde, ajde… Nemojte da verujemo u bilo koju od tih besmislica, ali je s**** bilo zabavno. Sada počinje da me iritira, prestanite to da mi šaljete, iskulirajte kao da se nikada nije desilo, samo prestanite“, poručio je Bentil u snimku.

Zatim je objavio i primer kako se lako može manipulisati podacima i stvarima na internetu.

Ben Bentil poruke
Foto: Screenshot Instagram benbentil0O

BONUS VIDEO Bizarna scena, lopta sudiju pogodila u glavu, Zvezda postigla poene

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar