Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Novak Đoković je odradio i drugi trening u Melburnu, a završio ga je u 16.30 po lokalnom vremenu tačnije, oko pola sedam po našem.

Srpski teniser je tako nastavio da se priprema za turnir na kom bi mogao da napadne i 21. grend slem titulu, te 10. u Melburnu.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, da su stvari i dalje daleko od idealnih svedoči i izjava jednog igrača koji je objasnio šta se desilo kada se Novak pojavio u teretani.

„Đoković je došao u teretanu pre treninga. Mesto je odmah ućutalo, a ljudi su piljili u njega. Pričamo o neugodonosti ovde“, rekao je neimenovani igrač Benu Rotenbergu, američkom novinaru.

Ministar Hok i dalje razmatra celu situaciju, a jedino on ima pravo da donese odluku o deportaciji Srbina.

Podsetimo, Đoković je 5. januara stigao u Melburn, ali je tek u ponedeljak ujutru po našem vremenu dobio pravo da odradi prvi trening. Nakon pet dana provedenih u sobi u hotelu „Park“ Đoković je konačno mogao da se vrati svojim uobičajenim aktivnostima.

Sudija Entoni Keli je odlučio da Novak bude pušten na slobodu, a sada njegov boravak u Australiji može da ugrozi samo ministar za imigracije Aleks Hok, koji se još uvek ne oglašava o čitavoj situaciji.

#social-embed_0

BONUS VIDEO Novak Đoković konačno na terenu! Da li je kraj drame u Melburnu?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare