Voditeljka Nataša Pavlović je u svojoj emisiji Praktična žena uz pomoć Antonije Jagodić predstavila recept za tortu sa rižom.

Sastojci:

65 g ekspandirane riže

140 g otopljene čokolade

1 kašika meda

fil

200 ml slatke pavlake

80 g otopljene bele čokolade

70 g krem sira

2 kašike šećera u prahu

Pročitajte još:

Priprema:

Otopiti čokoladu, dodati med i pomešati sa rižinim pahuljicama.

Smesu utisnuti u kalup prečnika 20 cm.

Staviti u frižider na pola sata.

Miksati slatku pavlaku i šećer.

Dodati krem sir i izmiksati pa dodati otopljenu belu čokoladu.

Dobro sve izmiksati.

Podlogu izvaditi iz frižidera i premazati kremom.

Staviti u frižider preko noći.

U videu na početku teksta pogledajte ceo postupak pripreme.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare