Voditeljka Nataša Pavlović je u svojoj emisiji Praktična žena uz pomoć Antonije Jagodić predstavila recept za tortu sa rižom.
65 g ekspandirane riže
140 g otopljene čokolade
1 kašika meda
fil
200 ml slatke pavlake
80 g otopljene bele čokolade
70 g krem sira
2 kašike šećera u prahu
Otopiti čokoladu, dodati med i pomešati sa rižinim pahuljicama.
Smesu utisnuti u kalup prečnika 20 cm.
Staviti u frižider na pola sata.
Miksati slatku pavlaku i šećer.
Dodati krem sir i izmiksati pa dodati otopljenu belu čokoladu.
Dobro sve izmiksati.
Podlogu izvaditi iz frižidera i premazati kremom.
Staviti u frižider preko noći.
U videu na početku teksta pogledajte ceo postupak pripreme.
Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare