Grčka 2021
Grčka 2021; Foto: Greg Balfour Evans / Alamy / Profimedia

Možda vam je s otvaranjem granica pala na pamet ideja o prolećnom odmoru u Grčkoj, a na sajtovima turističkih agencija već postoji atraktivna ponuda.

Turističke agencije najavile su početak prodaje aranžmana za letovanje u Grčkoj od sledeće nedelje, ali već sad po ponudi na sajtovima čini se da će letovanje u predsezoni biti i sedam puta jeftinije.

Viva travel ima first minute akciju do 30. aprila, u sklopu koje možete da dobijete popust od 20 odsto na  regularne cene aranžmana za Lefkadu, Pefkohori, Neos Marmaras, Pargu, Asprovaltu i druga popularna letovališta. Tako vas uz sopstveni prevoz šest dana u junu na Tasosu može koštati 24 evra po osobi, a kao hit ponuda nudi se Hanioti krajem maja – 13 dana (10 noćenja) sa sve autobuskim prevozom od 49 evra po osobi.

Pročitajte još:

I Filip travel ima specijalan popust za fanove Grčke, a izdvojena je ponuda za Skijatos krajem juna – deset noćenja u hotelu sa četiri zvezdice, polupansion, i avionski prevoz po ceni od 892 evra. Naravno, ima i jeftinijih varijanti – 10 noćenja na Kritu za 409 evra, ili Halkidiki uz sopstveni prevoz za 18 evra po osobi dnevno.

Fibula air travel poziva da na vreme rezervišete paket aranžman za Rodos – avionski prevoz sa taksama (direktan čarter let), smeštaj, doručak za 10 dana krajem juna – po ceni od 449 evra po osobi. Ova agencija takođe izdvaja još dve destinacije na čarterima za grčka ostrva – Krf i Krit.

Olympic travel za rani buking letovanja u Grčkoj najavljuje do čak 35 odsto popusta na cene aranžmana, a Dream Land je izbacio nove cenovnike za Krit (avionom već od 399 evra po osobi za 10 dana) i Rodos (avionom od 374 evra).

Euroturs Niš ima varijante za Grčku već za kraj aprila, početak maja, doduše bez prevoza, a cene hotelskog smeštaja su od samo 9 evra po noćenju. Kao najpovoljniji aranžmani s autobuskim prevozom trenutno se za kraj maja nameću Stavras i Nea Vrasna (11 dana) od 44 evra, Olympic beach (11 dana) od 48 evra, Pefkohori (11 dana) od 74 evra, Paralija (11 dana) od 56 evra, Leptokaria (11 dana) od 59 evra…

U svakom slučaju, čini se da i ove godine ima atraktivnih aranžmana za svačiji džep. Ipak, treba na vreme razmišljati i o uslovima za ulazak u Grčku, kao i o merama koje će važiti za turiste.

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)