Foto: Printscreen/RTS

Malo se zaneo?

Rade Bogdanović, bivši fudbaler koji je tokom Svetskog prvenstva angažovan kao stručni konsultant RTS-a, u startu je oštrim jezikom i sklonošću da govori „ono što drugi ne smeju“ osvojio pažnju navijača. Žestoko je udario na Piksija, nasmejao gledaoce komentarom o Asanu, ali – čini se da se sad malo zaneo i udario na pogrešnu metu. Na žene fudbalera.

Naime, dok je govorio o pripremama za meč sa Švajcarcima, „locirao je problem“ – ne sviđa mu se što su tamo otišle supruge fudbalera.

„Sad kad dođu žene, a realno žene fudbalera – na ovu lovu, na ovu paruštinu, to je parada kiča. Gde kič dođe tu nema ni sreće ni raspoloženja. Ali ja se nadam da će oni da shvate važnost ove utakmice“, izgovorio je. Nije stao.

„Ja da sam na njihovom mestu ja bih već večeras ugasio telefone, rekao bih: što ste me zvali – zvali, ja se koncentrišem na utakmicu, ljuljaj to dete, kupaj se u tim milionima i pusti me da igram“, dodao je.

Mnogo jače od poente „dobronamernog saveta“ odjeknuo je način na koji govori o ženama, pa se snimak deli mrežama i traži izvinjenje.

„Ma jesu li to žene krive i za izgubljene utakmice?“, samo je jedno od pitanja – po komentarima bi se reklo da ima još mnogo toga spornog u nekoliko izgovorenih rečenica na RTS-u. I ne samo u vezi sa Bogdanovićevim nastupom.

„Primitivno lupetanje na koje je bar voditeljka morala da odgovori“, smatraju neki.

***

Bonus video: Godina uspeha – gosti Rade Bogdanović I Nemanja Đorđević

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare