Foto:TANJUG/ GRAD NOVI SAD/ Aleksandar Vasilic

Poruka komšije iz prizemlja postala hit na mrežama.

Poruka koju je jedan Novosađanin ostavio komšiji s višeg sprata koji ga je iz nekog razloga gađao jajetom nasmejala je ljude na stranici NS uživo. Naime, na taj nekulturan potez rešio je da odgovori drugačijim tonom.

„Komšija koji me je gađao jajetom, neka baci i slanine sledeći put. Komšija iz prizemlja“, glasi poruka ostavljena na vratima zgrade, uz kesu u koju je spakovano razbijeno jaje.

Poruka je inspirisala brojne komentare o tome šta bi još moglo da se „baci“ uz slaninu i jaje („Može da doda hleba i luka uz slaninu, da se ne šteka sledeći put“; „Baci i neku radžu ne se bunim“), te da je autor mogao i gore da prođe („Sreća da nije pazario kesu sa đubretom. Jaje je extra.“) i kakvo je to „razbacivanje jajima na ovu skupoću“ („A jaje 20 dindži čovek te voli“)…

Pročitajte još:

Međutim, nekima nije baš smešno i poruka je pokrenula raspravu o tome kako se treba postaviti s bučnim komšijama.

„Ubuduće će svo đubre da završi u hodniku dok se ne nauče pameti. A za buku niko nije došao lepo da kaže da mu nešto smeta. Pored mene su bračni parovi sa malom decom i niko se do sada nije žalio“, napisao je besan komšija iz prizemlja.

***

Bonus video: Koliko će se Novi Sad promeniti novim Generalnim urbanističkim planom?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)