Foto: MCF MegaComFilm

Od reditelja Šona Levija 25. jula na bioskopsko platno stiže Marvelov nastavak "Dedpul i Vulverin" (Deadpool & Wolverine) sa Rajanom Rejnoldsom i Hjuom Džekmanom u glavnim ulogama, a sada je konačno stigao i zvanični trejler.

Nakon šest godina pauze, Marvelov filmski univerzum lansirao je među svetske fanove franšize jednog od svojih omijenih junaka, Dedpula. U novom filmu Vejd, odnosno Dedpul, mora da pronađe način da spasi svoj svet i za pomoć se obraća Loganu, koji se predao tuzi i alkoholu nakon što je i sam sve izgubio i nema volje da bude Vulverin.

Foto: MCF MegaComFilm

U glavnim ulogama Dedpula i Logana ponovo su se našli glumci Rajan Rejnolds i Hju Džekmen. U franšizi koja je sa svojim nastavcima „Dedpol“ (2016) i „Dedpul 2“ (2018) bila veoma uspešna, lik Kolosusa ponovo tumači naš glumac Stefan Kapičić.

Reditelj Levi, poznat i po franšizi „Noć muzeja“, ali i filmu „Glavni heroj“ na kom je sarađivao sa Rejnoldsom, ispričao je tokom CinemaCon-a da se oseća privilegovano jer se već intenzivno govori o dve velike filmske zvezde, u njihovim najlegendarnijim ulogama.

– Ovo je treći Dedpulov film, ali ne bih ga naslovio sa Dedpul 3. Ovde je reč i o Dedpulu i Vulverinu podjednako – zaključio je on.

Foto: MCF MegaComFilm

Podsetimo, Dedpul, pravog imena Vejd Vilson, bivši je pripadnik specijalnih jedinica. Zbog retke bolesti, podvrgnut je raznim ispitivanjima tokom kojih su naučnici isprobavali mnogo toga, u čemu nisu u potpunosti uspeli. Vilsonu je celo telo uništeno i prekriveno ožiljcima, koji postaju odbojni okolini. Vilsonovo mentalno stanje se pogoršalo i unutar njega nastaju dvojake ličnosti, sa kojima se često sukobljava. Naposletku, uz pomoć tretmana postaje besmrtan. Kako bi sakrio svoj fizički izgled Vilson je iskreirao svoj prepoznatljiv kostim i postao „anti-heroj“, Dedpul.

Fanovima ove franšize poznato je „rivalstvo“ između Rejnoldsa i Džekmena, te ne čudi glumčeva objava nakon zvaničnog trejlera i komentar: „Našao sam momka koji je ubio Bambijevu mamu“. Takođe i poster sa rečima „Obesite ga u Luvru“.

Film stiže 25. jula u bioskope!

Bonus video: Trejler za „Čuvare formule“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar