Nada Šargin Foto:TANJUG/ DUSAN ANICIC

Snimanje serije "Vreme zla" po trilogiji Dobrice Chosića, u režiji Ivana Živkovića, posle beogradske opštine Voždovac i Bilješke stene na Tari, nastavljeno je u Gornjem Račniku kod Jagodine.

Snimanje se odvija, u ambijentu u kome je snimana i serija „Koreni“, na imanju i u kući Aleksandra Ace Kostića (1850-1931), staroj 136 godina.

Nada Šargin, snimanje serije „Vreme zla“ kod Jagodine, Foto: TANJUG/ DUSAN ANICIC

– Vratili smo se u Gornji Račnik, na lokacije koje se tiču doma Katića, junaka prethodnih Chosićevih romana – rekao je Tanjugu producent i glumac Goran Šušljik i dodao:

Goran Šušljik na setu serije „Vreme zla“ kod Jagodine, Foto: TANJUG/ DUSAN ANICIC

– U Gornjem Račniku snimamo scene kada je Srbija već bila okupirana 1941, kada se Milena i Ivan Katić, na neki način sklanjaju od potere nemačkih snaga, da bi se sačuvali od eventualnih hapšenja i progona, i tu se dešavaju razne intresantne stvari. Najinteresantnije je što se u romanu i u našoj seriji, ovde pojavljuju i snimaju prve scene lika Dobrice Ćosića, koga igra mladi glumac Uroš Jovičić.

Foto:TANJUG/ DUSAN ANICIC

Ekipa snima u Gornjem Račniku dva dana i sutra se vraćaju u Beograd.

Pročitajte još:

U seriji je angažovano oko 70 ljudi, a glumačkoj ekipi su Žarko Laušević, Voja Brajović, Igor Ðorđević, Nebojša Dugalić, Goran Bogdan, Nada Šargin, Radovan Vujović, Sergej Trifunović, Andrej Šepetovski, Nataša Ninković, Isidora Simjonović, Boris Isaković, Svetozar Cvetković…

Snimanje serije „Vreme zla“, Foto:TANJUG/ DUSAN ANICIC

Serija „Vreme zla“ imaće 15 epizoda i biće emitovana na kanalu Nova S. Producent je „United media“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar