Nada Šargin Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

"Moj lik je vrlo kompleksan, kao i svi drugi likovi. Ona je jedna divna žena, vrlo jaka, a opet, s druge strane, osetljiva", kaže za Nova.rs glumica Nada Šargin, koja u seriji "Vreme zla" tumači ulogu Milene Katić.

Snimanje serije „Vreme zla“ zasnovanoj na istoimenoj trilogiji romana Dobrice Ćosića počelo je juče u Beogradu, a portal Nova.rs ekskluzivno je prisustvovao snimanju prvih kadrova.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica Nada Šargin imala je tu čast da zajedno sa koleginicom Isidorom Simijonović započne snimanje serije, te smo na setu zatekli prvu scenu sa njih dve. Nada Šargin je u razgovoru za Nova.rs, govoreći o prvim utiscima i liku kog igra, ispričala je da je glumcima potrebno vreme da se naviknu na nove uloge, kao i da tokom prvih par sati bilo „pozitivnog tremora“.

– Isidora i ja smo danas započele snimanje. Nije bilo treme, ali nekog tremora da. Prvih dana se glumci uglavnom, koliko god da su spremni, traže u kontaktu sa kolegama, rediteljima i kamerom. Tek smo počeli da se tražimo, ali nam je lepo prvih nekoliko sati – rekla je glumica kroz osmeh.

Nada Šargin kao Milena Katić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Serija od 15 epizoda, koju je kreirao glumac Goran Šušljik, a snima se u produkciji kompanije „United Media“, u fokusu ima tri porodice: Katić, Luković i Dragović. Nada Šargin igra Milenu Katić, jednu od nosećih uloga.

– Moj lik je vrlo kompleksan, kao i svi drugi likovi. Svašta tu ima. Ne mogu ništa jednostavno reći. Ona je jedna divna žena, vrlo jaka, a opet, s druge strane, osetljiva. Žena koja je u jednom trenutku odlučila da živi svoj život, a ne očekivanja drugih. Otvorila je sebi neke druge pravce u životu, pogotovo ljubavnom – priča glumica.

Ceo razgovor sa Nadom Šargin može se pogledati u videu na početku teksta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare