Sećanja iz Italije, Foto: Promo

Na repertoaru Kombak dvorane tokom predstojećih božićnih praznika biće debitantsko ostvarenje reditelja Džejmsa Darsija "Sećanja iz Italije“ u kojem glavne uloge igraju Lijam Nison i njegovom sin Majkl Ričardson.

„Ova drama s elementima komedije vodi kroz predele Toskane gde problematični sin Džek insistira da otac udovac proda porodičnu vilu. Putovanje postaje idealna prilika da porade na svom porodičnom odnosu. Kroz ovaj film, svoju bolnu životnu priču Nison, koji je ostao udovac nakon pogibije supruge Nataše Ričardson, on i njihov sin Majkl preneli su na filmsko platno“, ističe se u najavi.

Na repertoaru će biti i avanturistička fantazija „Beše jednom“ rediteljke Brende Čepman sa Anđelinom Džoli u naslovnoj ulozi.

Ljubitelji fantastične akcije moći će da uživaju u nastavku filma iz 2017. godine – „Čudesna žena 1984“ rediteljke Peti Dženkins, koja je te godine „napravila“ najprofitabilniji film u istoriji filmske industrije kao žena reditelj.

Najmlađi gledaoci moći će da pogledaju filmove „Fantastični povratak u OZ“, kao i „Lesi se vraća kući“.

Na Badnji dan, 6. januara projekcije će biti od 10 do 18 sati. A na sam dan Božića, radno vreme će biti 15 -21 časova.

Iz Kombak dvorane podsećaju da je na repertoaru još od oktobra i film „Vikend sa ćaletom“ Miroslava Momčilovića, najgledaniji domaći film u protekloj godini.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar