Scena iz filma "Beše jednom"

Filmska avantura "Beše jednom", koja otkriva kako su nastale dve legende "Petar Pan" i "Alisa u zemlji čuda", od danas je pretpremijerno na repertoaru gotovo svih bioskopa u Srbiji, saopštila je distributerska kuća "Taramaunt".

Film „Beše jednom“ (Come Away) u režiji Brende Čepmen, gledaocima donosi toplu porodičnu priču, a glavne uloge u ovom ostvarenju tumače Dejvid Ojelovo, Ana Čanselor i Andželina Džoli.

Scena iz filma „Beše jednom“ Foto:Promo/Taramaunt

Ovo ostvarenje donosi priču o Dejvidu (12), Petru (10) i Alisi Lidlton (8) koji uživaju u idiličnom detinjstvu u Engleskoj krajem 19. veka, a njihovu živopisnu maštu samo podstiču roditelji Džek (Dejvid Ojelovo) i Rouz (Andželina Džoli). Međutim, tragedija koja će uskoro zadesiti porodicu – Dejvidova smrt sve menja. Zbog sve gore situacije u domu Lidltonovih Petar i Alisa pronalaze snagu u moći svoje mašte da krenu u avanturu kako bi spasili porodicu od besparice. Ta avantura ih vodi duboko u podle ulice viktorijanskog Londona, gde spoznaju neverovatna otkrića o poreklu svog oca…

Ova filmska avantura od danas pretpremijerno može da se pogleda u bioskopima: Cineplexx Ušće, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Arena i Cineplexx Promenada u Novom Sadu, Cineplexx Plaza u Kragujevcu, Cineplexx i Vilin Grad u Nišu i LM u Šapcu, dodaje se u saopštenju distributerske kuće „Taramaunt“.

Film će se od Božića, 7. januara naći i na repertoarima bioskopa: CineStar Ada Mall Beograd, CineStar u Novom Sadu, Eurocinema i Lifka u Subotici, Ekran u Somboru, Kvart u Kraljevu, Art u Užicu, lazarevačkom Centru za kulturu, Kulturnom centru u Vrnjačkoj Banji…