DINA 2 Foto: CineStar / Blitz Film

Pretpremijerno 28. februara publika u Srbiji će doživeti pravi filmski spektakl "Dina: Drugi deo", u okviru CinePremiere eventa u bioskopima CineStar u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Pančevu (BIG) i Zrenjaninu (BIG).

U ovom spektaklu glavne uloge igraju najpopularnija holivudska glumica mlađe generacije Zendaja i jedan od najtalentovanijih mladih glumaca Timoti Šalame.

Već uveliko vlada veliko interesovanje za pretpremijeru filma „Dina: Drugi deo“, a za vrhunski doživljaj na raspolaganju su CineStar formati: 4DX i eXtreme.

DINA 2 Foto: CineStar / Blitz Film

Nedavno je u Londonu održana svetska premijera, kojoj su prisustvovale sve zvezde filma u najatraktivnijim modnim izdanjima. Epski naučno–fantastični film, koji se zasniva na romanu „Dina“ autora Frenka Herberta, okuplja impozantan glumački ansambl. Osim Šalamea i Zendaje, u filmu se ponovo pojavljuju slavna holivudska imena poput Džoša Brolina, Rebeke Ferguson, Stelana, Šarlote Rempling, Havijera Bardema, a zvezdana su i ona novih likova koje igraju Ostin Batler, Florens Pju, Kristofer Volkin i Lea Sedu.

DINA 2 Foto: CineStar / Blitz Film

Prvi utisci filmskih kritičara su više nego pozitivni.

„Akcione sekvence su epske, pa se film obavezno mora iskusiti u bioskopu“, izjavila je Vendi Li Zani (The Movie Couple).

„Moja jedina zamerka je da bi film mogao biti i duži. Ne šalim se. Film traje dva sata i četrdeset minuta, a ja bih ga rado gledao i sat više“, zaključuje Stiv Vejntraub (Collider).

„Zadivljujuć i silno uzbudljiv film koji ostavlja bez daha. To je navala adrenalina u glavu i srce, film koji se uzdiže kroz spektakularne akcione sekvence te peva u prefinjenom, evokativnom miru“, kaže Kortni Hauard (Fresh Fiction), dok Dorijan Parks (Geeks of Color) poručuje: „Apsolutno me je oduševila od početka do kraja! Oborio me svaki aspekt, od priče preko glume, vizuelno do muzike. Sve mi je delovalo epski“.

Glumčevu interpretaciju dramatično je doživeo i Majk Rajan (Uproxx): „Ostin Batler kao Fejd u ovom je filmu poput demona. On doslovno kanališe demona iz pakla“.

Bonus video: Kako je nastala Barbi i kome je namenjen novi film o kojem priča ceo svet

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar