Milena Trobozić Garfild. Foto: Goran Kosanović

Vlada Srbije imenovala je Milenu Trobozić Garfild, umetničkog direktora producentske kuće "West End Productions" i Ivana Ilića, docenta na Fakultetu muzičke umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu, u Upravni odbor Narodnog pozorišta u Beogradu

Istovremeno Vlada je razrešila doskorašnje članove Upravnog odbora nacionalnog teatra Ašhen Ataljanc i Marka Čkonjevića.

Na čelu Upravnog odobra je glumac Svetislav Bule Goncić a članovi su još i operski pevač Nikola Mijailović, Filip Bojić, docent na Pravnom fakultetu u Beogradu, Dejan Kolarov, solista Baleta Narodnog pozorišta, kao i pravnica Jasna Nuhović, šefica Službe za pravne i kadrovske poslove, koja bi trebalo da bude razrešena ove dužnosti zbog sukoba interesa koji je ustanovila Agencija za borbu protiv korupcije.

Ašhen Ataljanc podnela je ostavku na članstvo u Upravnom odboru Narodnog pozorišta (UO NP) Beograd zbog, kako je u izjavi za naš portal navela, poslovnih obaveza.

– Istina je da sam dala ostavku na članstvo u Upravnom odboru Narodnog pozorišta, a razlozi su poslovne prirode. Ne samo kada je baletska škola u pitanju nego još mnogo toga – rekla je Ašhen Ataljanc za Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare