Šta su, bre, ove skraćenice? Vozili smo Hondu HR-V e:HEV VIDEO

Auto 22. maj. 202221:36 > 21:38
Podeli:

Proizvođači automobila su počeli da preteruju sa brojnim skraćenicama, a model koji se našao na našem testu je pravi primer toga. Nova Honda HR-V e:HEV je krosover koji je dostupan isključivo u hibridnom izdanju, a kako se ovaj automobil pokazao i zašto je svaki snažan pritisak na papučicu gasa jedno neprijatno iskustvo koje treba izbegavati, pogledajte u videu iznad.

Treća generacija Honde HR-V se potpuno razlikuje od prethodnika. Dizajn je dosta smeliji, oblik karoserije je drugačiji, a tu su i brojne nove tehnologije.

Novitet je i hibridni pogon koji je jedina dostupna opcija. Radi se o kombinaciji 1,5-litarskog benzinca i dva elektromotora, a za razliku od brojne konkurencije koja u ponudi ima i PHEV opcije, ovu Hondu nije moguće dopuniti na punjaču.

Otkrivamo da li snage ima dovoljno, kako se ova Honda ponaša na putu, i najbitnije, kolika mu je potrošnja. Pored toga, možete videti i zašto je svaki snažan pritisak na papučicu gasa jedno neprijatno iskustvo koje treba izbegavati. Dizajn i hibridni pogon uticali su i na manju zapreminu prtljažnika, ali zato su dostupna takozvana „magična sedišta“.

S obzirom na to da je Honda HR-V e:HEV dostupna isključivo kao hibrid, to znači da kupci mogu da dobiju državnu subvenciju od 2.500 evra, a koliko ovaj model košta, pogledajte u videu na početku teksta.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar