Seat: “Uhvaćena” nova Arona

Auto 27. sep. 202015:20
Podeli:
Foto:Autocar/Twitter

Novo izdanje kompaktnog krosovera španskog brenda ulazi u fazu dinamičnog testiranja. Ovo je prvi put da vidimo buduću “aronu” u vožnji, a prema najavama, prodaja kreće tek krajem sledeće godine.

“Špijunske” fotografije na kojima se prvi put vidi buduća “arona”, prikazuju blagu kamuflažu, što govori da će po sredi biti redizajn.

Iako je test-primerak maskiran, jasno je da je reč tek o blagom osveženju spoljašnosti koje će zahvatiti prednji i zadnji deo modela.
Farovi i dalje liče na aktuelne, ali prema pisanju Autocar portala, ima još vremena za izmene. Ono što se vidi je novi “mesh” dizajn maske hladnjaka, a donji deo deluje manji nego kod aktuelne “arone”.

Foto:Autocar/Twitter

Pozadi sve izgleda manje-više isto, sa vidljivim i pravim izduvnim cevima, što sugeriše da je na testu sportska “FR” verzija.
Iako se prema fotografijama ne može zaključiti da li će enterijer pretrpeti promene, gotovo je sigurno da će biti ažuriran sa novim tehnologijama, kakve je nedavno dobila redizajnirana “seat ateka”.

Foto:Autocar/Twitter

U ovako ranoj fazi nije moguće znati da li će i motori biti novi, ali možemo da pretpostavimo da će se u gamu uvrstiti hibridni modeli, s obzirom na velika ulaganja u elektrifikaciju VW grupe.
Inače, “arona” je jedan od Seatovih najtraženijih modela, sa oko 580.000 prodatih primeraka.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar