Foto:CFMoto

Iz CFMoto stižu zanimljive vesti o novim modelima koje razvijaju. Najnoviji u nizu je CL-X 700 za koji je ova kompanija razvila novi agregat, ali i moderni dizajn koji odstupa od onog što su do sada predstavljali u svojoj gami motocikala.

U segmentu naked motocikala srednje radne zapremine, model CL-X 700 izgledom kao i agregatom predstavlja pravi novitet. Kiska dizajnerski centar koji je zadužen i za KTM motocikle je na prvi pogled odradio dobar posao na CL-X 700 modelu koji pruža osvežavajući i atraktivan izgled.

Osim izgleda i performanse su na zavidnom nivou za motocikl iz ove kategorije, koji će prema svemu sudeći biti opasan rival motociklu Yamaha MT07.

Za CL-X 700 razvijen je novi dvocilindrični redni agregat, radne zapremine od 693 cm3. Snaga uopšte nije zanemarljiva i iznosi 74 KS pri 8.500 o/min.

Sa obzirom na to da je prethodni agregat koji je CFMoto ugrađivao u modele GT650 i MT650 i isporučivao snagu od 60 KS, napredak od 14 KS uopšte nije zanemarljiv, uzevši u obzir i zadovoljenja emisionih standarda. U agregat ugrađeno je i novo kvačilo koje dodatno doprinosi bezbednosti, ali i sportskom karakteru motocikla.

Detljno o svim verzijama pročitajte ovde.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram