Fiat unapredio dva popularna modela

Auto 13. jan. 202214:07
Podeli:
Foto:Fiat

Italijanska kompanija rešila je da modernizuje modele Tipo i 500X za evropsko tržište, a radi se o nekoliko vizuelnih promena, dok je osnovna oprema unapređena u oba automobila.

Što se tiče krosovera 500X, najočiglednija promena je novi logo na prednjem delu automobila, koji sada umesto amblema kompanije prikazuje naziv modela. Pogled na zadnji deo automobila otkriva još jedan moderan trend. Logo italijanske kompanije je zamenjen natpisom „Fiat“, a 500X je nedavno dobio i Dolcevita verziju sa platnenim krovom, koja je dostupna u dve od tri dostupne varijante (Cross i Sport).

Foto:Fiat

Osnovni 500X sa oznakom Club sada u standardnoj opremi dolazi sa aluminijumskim felnama od 16 inča, klima uređajem, tempomatom, i sedmoinčnim ekranom osetljivim na dodir.

Foto:Fiat

Što se tiče game modela Tipo, hečbek varijanta će za modelsku godinu 2022. u osnovnom paketu opreme imati adaptivni tempomat, grejače retrovizora, sedmoinčni ekran osetljiv na dodir, digitalni radio, Bluetooth, ali i nove 16-inčne točkove. Ukoliko kupci odluče da doplate za City Life varijantu, dobiće i aluminijumske točkove od 17 inča, LED prednja i zadnja svetla, sedmoinčnu digitalnu instrument tablu, svetla za maglu, i lumbarnu podršku na vozačkom sedištu.

Fiat Tipo Cross je najnoviji član Tipo porodice koji je predstavljen za modelsku godinu 2021, a ova varijanta se razlikuje po agresivnijim branicima, krovnim nosačima srebrne boje, ali i plastičnim oblogama lukova točkova.

Na spisku standardne opreme nalaze se kamera za vožnju unazad, prednji i zadnji parking senzori, automatska duga svetla, i retrovizori u boji karoserije.

Bonus video: Puno toga po fer ceni - Vozili smo Renault Megane Grandcoupe

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar