Podeli
Foto: Dacia

Grupa Renault najavila je veliku online premijeru “eWays”, tokom koje će otkriti novosti u vezi elektrifikacije svoje game. Među najavljenim modelima je novi električni krosover sa znakom Renoa, ali i Dacia Spring – prvi električni model rumunskog proizvođača, koji će biti jedan od najpovoljnijih na tržištu.

Dačijin model Spring prvi put je predstavljen u martu ove godine u vidu koncepta, a kako najavljuje Renault, novi rumunski električni krosover počeće sa prodajom u prvoj polovini 2021. godine.

Koncept Spring, Foto: Dacia

Za sada je poznato da će domet prve Dačije na struju biti veći od 200 km, dok svetski automobilski mediji prenose najave Renoa da će Spring biti jedan od najpovoljnijih električnih modela u Evropi. Prema procenama, cena za mali električni krosover kretaće se između 15.000 i 20.000 evra.

Saznajte još:

Osim novosti iz Dačije, tokom “eWays” premijere Renault će predstaviti ponudu električnih i hibridnih modela, a najavljen je i prvi električni krosover sa nove CMF-EV platforme.

Takođe, biće i više detalja o nedavno predstavljenom “renault megane conquest” – prvom kupe-SUV modelu francuskog brenda, a koji koristi E-tech hibridni pogon.

Više detalja očekujemo u periodu od 15-26.oktobra.

Koncept Spring, Foto: Dacia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar