Lejdi Gaga
Lejdi Gaga; foto: Profimedia.rs

Lejdi Gaga je jedna od onih koje "žive brzo, a jedu zdravo". Bar tako tvrdi njena prijateljica i lična kuvarica Bo O'Konor, koja je otkrila kako izgleda dnevni jelovnik popularne pevačice.

Lejdi Gaga u svakom svom javnom nastupu puca od energije, a oduvek je imala sjajnu liniju. S druge strane, jasno je da njen stil života nije baš uobičajen, i jasno je da mora dosta da pazi šta jede. Tu odgovornost prepustila je svojoj drugarici iz detinjstva – Bo O’Konor danas brine o njenoj zdravoj ishrani, a za medije je otkrila kako izgledan njen standardan dnevni jelovnik.

Doručak

„Obično uključuje jaja,puno povrća, a ponekad i grčki jogurt ili različite vrste voća sa zdravim žitaricama“, otkrila je O’Konnor za „The Feast“.

Desi se, kaže, i da Lejdi Gaga poželi tost, a ona bi za nju smislila zdraviju verziju sa integralnim brašnom ili semenkama, pošto pevačica izbegava sve što je napravljeno od belog brašna.

Užina

Za užinu dobija „zdrave grickalice“ – perece od celih žitarica, pirinčane krekere, orašaste plodove ili domaći čips. Ako joj se jede nešto slatko, najradije posegne za čokoladom s visokim procentom kakaa, navodi „Women’s Health“. Zbog ubrzanog ritma života, mora da pazi da ne dehidrira, pa pije puno čajeva, vode od kokosa i sveže ceđenih sokova, a O’Konor kaže da joj je omiljeni zeleni sok od svežeg kelja, spanaća, celera, krastavaca, peršuna i limuna.

„Ponekad, kad se ne oseća dobro, napravimo vruće piće sa svežom kurkumom, đumbirom i limunovom travom“.

Ručak

Lejdi Gaga za ručak jede uglavnom obrok salate, koje osim svežeg povrća sadrže i meso. Mada, „omakne“ joj se i neka brza hrana.

Pročitajte još:

Večera

Gaga se nije udaljila od svojih korena kada su u pitanju obilni obroci, pa za večeru najčešće bira italijansku kuhinju.

„Ona je definitivno Italijanka u srcu, obožava crveni sos“, kaže O’Konor, koja joj servira testeninu bez glutena ili od kinoe, posluženu s povrćem i škampima na žaru.

Kad se sve sabere, čini se da nije tako teško pratiti jelovnik Lejdi Gage. Međutim, ako mislite da po uzoru na njega doterujete liniju, imajte na umu i činjenicu da je pevačica non-stop fizički aktivna.