(VIDEO) Kako se scene ljubljenja snimaju tokom COVID-a?

Film 12. dec. 202009:39 > 09:46
Podeli:
Foto: Neon / Planet / Profimedia

Koronavirus u potpunosti je promenio našu svakodnevicu. Od virtuelnih sastanaka, rada od kuće i školskih časova, do obavezne distance (koju retko ko poštuje) i nošenja maske – sve su to stvari koje su sada drugačije.

Ali, nisu samo nama, običnim ljudima, životi drugačiji: ista pravila važe i za poznate ličnosti, a posebno za glumice i glumce, koji ovih dana snimaju nove sezone serija.

PROČITAJTE JOŠ

Scene ljubljenja one su koje trpe najviše: ukoliko samo jedna osoba nije negativna na virus, rizik da se i ostali zaraze su velike. Pa, kako se onda snimaju te scene?

KJ Apa iz serije Riverdale otkrio je na Instagramu da članovi ekipe moraju da ispiraju usta tečnostima za ispiranje, pre svake scene u kojoj se ljube.

„To nam je nova relanost: pre svake scene ljubljenja, dobro isperemo usta tečnošču“, napisao je on na Instagramu, objavivši video gde on i Kamila Mendez naiskap piju tečnost.

Na osnovu videa, zaključujemo da glumci tečnost drže u ustima oko minut, a onda je ispljunu.

Da li je ovo dovoljno da se „ubije“ koronavirus – nije poznato, niti sigurno, ali za sada nema zaraženih na setu ove serije.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von KJ Apa (@kjapa)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar