Šapić gledao u pod i ćutao ko si*a: Brakus o bruci Hit tvita

Showbiz 10. nov. 202014:01
Podeli:
Foto: Printscreen/Tv Pink

Nakon sramotne epizode emisije Hit Tvit, u kojoj je folk pevač Aca Lukas izneo niz seksističkih uvreda na račun novinarke N1 Žakline Tatalović, stigle su mnogobrojne osude od strane domaće javnosti, ali ne samo na račun folk pevača, već i na račun ostalih gostiju u emisiji. Jedan od interesantnijih komentara imao je voditelj Igor Brakus, koji je imao šta da kaže o Aleksandru Šapiću, lideru partije SPAS i predsedniku Opštine Novi Beograd.

„Šapić je realno, u ogromnoj konkurenciji, jedan od najnetalentovanijih političara u novijoj srpskoj istoriji. Umesto da uđe u klinč sa narkomanom koji vređa novinarku na režimskoj televiziji i tako stekne kakve takve pozitivne političke poene on gleda u patos i ćuti k’o sisa…“, napisao je Brakus na Tviteru, komentarišći Šapićevo gostovanje u istoj epizodi Hit Tvita.

Ekipa portala Nova.rs pokušala je da stupi u kontakt sa Aleksandrom Šapićem. Pokušali smo da dobijemo odgovor na pitanje zbog čega je lider partije SPAS i predsednik Opštine Novi Beograd, te neko ko bi trebalo da se bavi ozbiljnim političkim pitanjima, pristao da gostuje u emisiji zajedno sa folk pevačem koji je već dobro poznat javnosti po svojim skandaloznim izjavama i problematičnim komentarima – u kojima često vređa kako druge goste, tako i političke neistomišljenike.

PROČITAJTE JOŠ

Takođe, želeli smo da dobijemo odgovor na pitanje zbog čega je ostao nem na seksističke uvrede upućene novinarki N1. Međutim, on je ostao nedostupan za komentar.

„Niste upućeni, ja ne dajem izjave za vaš portal“, kratko je rekao u telefonskom razgovoru za Nova.rs.

Podsetimo, folk pevač Aca Lukas, bio je gost emisije Hit Tvit u nedelju, u kojoj je sramotno vređao novinarku N1, Žaklinu Tatalović, i to na račun fizičkog izgleda. Gosti emisije su, pored njega, bili i Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković, koji su ostali nemi na njegove ispade.

“Žaklina Tatlović se podsmeva svemu i svakome, ja sam ekspert za ovo, na koju će televiziju da ode kada je drugi muškarci kojima se sveti, da bi se osvetila, pogledajte sliku, da vidimo kako izgleda”, govorio je nepovezano Lukas dok je voditeljka pokušavala da ga prekine.

“Hoćemo da vređamo, hoćemo”, nastavio je Lukas u svom tonu.

Ioako nije bio narazumljiviji, spomenuo je i plastične operacije, ignorišući upozerenja voditeljke da prestane sa vređanjem novinarke.

Osuđujuće reakcije nakon emisije stigle su od NUNS-a i UNS-a, televizije N1, ali i mnogobrojnih građana i javnih ličnosti na društvenim mrežama. 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar