Podeli
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Dok su neki koronu shvatili kao svojevrstan zatvor, glumac Tihomir Tika Stanić, vanredno stanje iskoristio je kako bi se pre svega dobro naspavao. Ko zna, zna...

PRIČITAJTE JOŠ

“Ja sam to vreme iskoristio da se odmorim i da prvi put spavam posle 40 godina. Kad sam čuo da su otkazane predstave, prvi put mi je nestao taj strah da ću zakasniti. Uvek sam se trzao u snu, u strahu, da možda imam negde neku predstavu koja će se otkazati i propasti ako se ne pojavim. Čak sam jedno vreme odlazio u pozorište i kad nisam imao zakazane predstave, da budem tu da uskočim jer sam dosta lako uskakao u predstave”, naveo je Stanić u jednoj emisiji i dodao:

“Pitanje je da li sam naučio da vozim kamion, rekao sam da li neko sumnja da sam naučio, što nije tvrdnja da sam naučio, to je film. Mnoge stvari u privatnom životu ne znam da radim, i ne bih ih radio, a kad se popnem na scenu onda znam i mogu. Kad se uključe kamere ja znam i mogu mnogo više toga nego u privatnom životu. Znam da koristim oružje, da jašem, znam da vozim, znam i da se ljubim filmski. To je jedna od definicija talenta, da čovek bolje izgleda na sceni nego u privatnom životu i da na sceni mnogo više zna nego privatno”, rekao je proslavljeni glumac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.