Sva krimi dela koja su učesnici priznali u rijalitijima

Showbiz 07. nov. 202012:51 > 13:22
Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/Zadruga Official

Učesnik rijalitija Zadruga, Fran Pujas, pre dva je uživo u programu javno priznao krivična dela koja je počinio, a prema njegovim rečima, poslednji u nizu dogodio se pre četiri meseca. I ovo nije prvi put da ljudi sa margine, koji su inače zvezde ovakvog TV programa, priznaju krivična dela na televizijama koje koriste nacionalnu frekvenciju.

Pujasa je naime isprovocirala bivša devojka Paula, takođe učesnica rijalitija, koja mu je pretila da će izneti u javnost njegova nedela, te je on odlučio da to uradi sam.

“Pre dve godine sam ušao i opljačkao trojicu frajera, uperio sam utoku na njih i iznabadao ih. Opljačkao sam ih za svu gudru, ležao sam zbog toga četiri meseca. Tada nisu imali dokaze, sada imaju”, rekao je Pujas u programu, pa priznao i delo za koje još uvek nije odgovarao.

PROČITAJTE JOŠ

“Pre četiri meseca sam čoveku platio da zapali auto! Pošto me Paula napada i priča kako će mi se us*ati u život! Sad vidi, i reci za šta ćeš da me ucenjuješ”, rekao je Fran.

Inače, Fran je u rijalitiju priznao da je bio ovisnik o kokainu, te da je bio nasilan prema bivšoj devojci.

“Tukao me je. Nadrogirao se. Napravio mi je haos po stanu. Čitao je moje dnevnike. Mene su izbacili iz stana kad je policija došla po njega. Prošla sam pakao zbog njega, samo da njemu bude dobro. Ne razumem kako neko može da bude takav. Daš nekome sve i on te ne poštuje”, ispričala je uznemirena Paula nedavno nakon žestoke svađe s njim.

I koliko god njegovo priznanje bilo skandalozno i neprimereno, on nije prvi, a ni jedini učesnik rijalitija koji je sa ponosom govorio o prekršajima i krivičnim delima.

Pre tri godine, dok je sedela i ćaskala sa svojim drugaricama iz rijalitija, Vesna Rivas je slučajno (ili namerno) priznala da je bila glavni akter jednog krivičnog dela – kako su tada pisali domaći mediji, rekla je da je dve godine vozila bez vozačke dozvole.

Sanja Mirkov, s druge strane, priznala je tokom 2019. godine u rijalitiju da se pet godina bavila prostitucijom, kao i da je tu upoznala sadašnjeg dečka.

„Drugarica me uvela u taj svet, rekla mi je da mi je jedino rešenje da se obezbedim da radim taj posao. Rekla mi je da ću na sat da zaradim 100 evra od jednog klijenta. Sa njom sam radila, kao i po Nemačkoj“, rekla je Sanja i dodala:

„Prvi put mi je bilo nikako. Brzo se pare dobijaju tim postupkom. Nekada sam zarađivala 3.000, a nekad i do 5.000 mesečno. Većinom su bili oženjeni, normalni ljudi, klijenti su bili okej, iako nisam radila svaki dan. Nisam brojala sa koliko njih sam spavala. Kada nađem dečka, ja sam odustajala, pa su mi govorili da ne radim to više i da će mi davati novac. Sada sam sa dečkom kog sam tamo upoznala, zajedno smo šest meseci. Bilo mi je neprijatno jer sam se plašila da ne sretnemo nekog njegovog druga sa kojim sam spavala. Nikada nisam imala makroa, sama sam radila. Moj bivši muž nije znao, ali zna sada.“

Prostitutka Vida Kokić, koja je svojevremeno bila gošća rijalitija Parovi, prošle godine izazvala je skandal kada je u programu uživo „oralno zadovoljavala“ učesnika Uroša Anđelkovića.

„Koliko sam samo nevinosti skinula mladim momcima. Neću da lažem, ovaj posao je često i meni bio užitak. Zato nisam uvek uzimala samo novac – nekada mi kupe parfem, lep slatkiš, pa čak i karton kobasica. U Srbiji sam imala nekoliko mušterija dnevno, zaradim 60 maraka i super mi je. Međutim, mnogo sam i trošila, a nisam bila svesna toga da godine prolaze. Proćerdala sam sav novac i sada ovako matora moram da radim i radiću ovo do smrti jer nemam stalno za hleb“, zaključila je Vida tada.

Osuđivani kriminalac Kristijan Golubović, koji je trenutni učesnik rijalitija „Zadruga 4“, svojevremeno je često pričao u programu o kriminalu. Imao je svojih momenata i tokom ove sezone, kada je govorio o životu tokom devedesetih godina.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar