Rijaliti učesnik uživo u emisiji priznao teška krivična dela

Showbiz 06. nov. 202010:12
Podeli:
Fran Pujas
Fran Pujas Foto:Screenshot/Youtube/Zadruga Official

Učesnik rijalitija Zadruga, Fran Pujas, sinoć je uživo u programu javno priznao krivična dela koja je počinio, a prema njegovim rečima, poslednji u nizu dogodio se pre četiri meseca.

PROČITAJTE JOŠ

Pujasa je naime isprovocirala bivša devojka Paula, takođe učesnica rijalitija, koja mu je pretila da će izneti u javnost njegova nedela, te je on odlučio da to uradi sam.

„Pre dve godine sam ušao i opljačkao trojicu frajera, uperio sam utoku na njih i iznabadao ih. Opljačkao sam ih za svu gudru, ležao sam zbog toga četiri meseca. Tada nisu imali dokaze, sada imaju“, rekao je Pujas u programu, pa priznao i delo za koje još uvek nije odgovarao.

„Pre četiri meseca sam čoveku platio da zapali auto! Pošto me Paula napada i priča kako će mi se us*ati u život! Sad vidi, i reci za šta ćeš da me ucenjuješ“, rekao je Fran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fran Pujas (@nfra666) on

PROČITAJTE JOŠ

Inače, Fran je u rijalitiju priznao da je bio ovisnik o kokainu, te da je bio nasilan prema bivšoj devojci.

“Tukao me je. Nadrogirao se. Napravio mi je haos po stanu. Čitao je moje dnevnike. Mene su izbacili iz stana kad je policija došla po njega. Prošla sam pakao zbog njega, samo da njemu bude dobro. Ne razumem kako neko može da bude takav. Daš nekome sve i on te ne poštuje”, ispričala je uznemirena Paula nedavno nakon žestoke svađe s njim.

 

View this post on Instagram

 

@buntai10k

A post shared by PAULA HUBLIN (@paula_hublin) on

„Bio sam dva puta u zatvoru, Paula me je primila u stan dok sam bežao od policije i čuvala mi je pse, prava cura, slala mi je pakete, hvala joj na tome! Ona mi je pomogla i naterala me je da se maknem od uličnog života, jer mi je pokazala da vredim puno više. Moja majka je radila u policiji, a sada moja majka čuva političare“, ispričao je Fran jednom prilikom uživo u programu.

Pujasovo priznanje krivičnih dela pogledajte u video prilogu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar