Milica Majstorović Foto: Printscreen/Operacija Trijumf

Pevačicu i glumicu Milicu Majstorović javnost je upoznala 2008. godine, kada je imala samo 19 godina, u šou programu "Operacija trijumf", nakon čega su njen život obeležili razni usponi i padovi.

Milica se posle „Operacije trijumf“ povukla sa muzičke scene, upisala Akademiju umetnosti i diplomirala glumu.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se svojevremeno pisalo, navodno je pokušala samoubistvo predoziranjem lekovima, što je ona javno negirala. Navela je da je samo previše popila, te da su je roditelji našli na podu u kupatilu i odvezli u bolnicu.

Mediji su tada prenosili i njenu oproštajnu poruku sa društvenih mreža koja glasi: „Odoh, a gde? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja“, napisala je tada.

Pisalo se i da joj je kosa opadala zbog prevelikog stresa koji svakodnevno podnosi.

Međutim, uspela je da ostvari svoj san i počne profesionalno da se bavi glumom. Pre nekoliko godina igrala je u serijama “Žene sa Dedinja” i “Folk”, a najveću pažnju privukla je ulogom u seriji „Nemanjići – rađanje kraljevine“ gde je tumačila lik Jefimije, ćerke Stefana Nemanje.

„Na završnoj godini akademije se pročulo da će se raditi kasting. Kao i sve kolege, poslala sam CV i onda smo prolazili krugove kastinga. Dosta dugo je trajao odabir glumaca. Tek dva meseca po kastingu sam dobila poziv i rekli su mi da postajem deo serije“, ispričala je ona svojevremeno za „Blic“.

Tokom takmičenja u javnosti su je povezivali sa Đorđem Miljenovićem koji je poznat kao Skaj Vikler, a pisalo se i o njenoj kratkoj vezi sa sportistom Ivanom Lenđerom. Ona je u javnosti isticala samo ljubav sa dugogodišnjim dečkom Nenadom sa kojim je i raskinula.

Milica je sada udata za Đorđa Lazovića, a venčali su se samo nekoliko nedelja nakon što ju je zaprosio.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Ne čekam prsten, nisam udavača

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.