Foto: Nemanja Jovanović, Dragan Mujan, Filip Krainčanić/Nova.rs/Ivan Dinić/Nova S/Antonio Ahel/ATAImages

Vest da je danas preminuo tekstopisac Milan Laća Radulović potresla je javnost.

Sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, Milan Laća Radulović, preminuo je danas u 36. godini u Izraelu.

PROČITAJTE JOŠ:

Iza sebe ostavio je veliki broj hitova. U toku svoje karijere radio se najvećim zvezdama naše muzičke scene, koje su pogođene vešću o njegovoj preranoj smrti izrazile duboku tugu.

„Velika tragedija. Jedan mladi čovek je mogao toliko toga još da uradi i napravi, pogotovo što je imao odličan talenat za muziku. Ne mogu da zamislim kako je Futi posle svega što je proživeo poslednjih godina. Njemu je danas najteže i svim srcem sam uz njega“, rekao je Saša Matić za „Blic“.

Ski Opening-a Jahorina
Saša Matić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Ovo je veliki šok i gubitak, saučešće porodici. Jako sam potrešena. Čuli smo se pred njegov put u Izrael, pre dve, tri nedelje. Tada ništa nije ukazivalo na ovo“, izjavila je MC Sajsi, prenosi „Kurir“.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Počivaj u miru, druže…Koliko tužna vest“, napisala je Milica Todorović na svom Instagram storiju.

Ski Opening-a Jahorina
Milica Todorović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Laća je bio moj prijatelj, drug, saborac i saradnik. Sin žene koju sam volela kao majku. Žene koja mi je bila kao majka. Bili smo jedno uz drugo u mnogim teškim momentima i vest o njegovoj smrti me je pogodila kao grom iz vedra neba. Ne mogu da verujem da ga više nema, da me neće zvati u dva ujutru, da mi neće slati kilometarske glasovne poruke… Da me neće zasmejavati i nervirati. Bio je talentovan, nadaren poput svog oca i majke. Bio je umetnik, a umetnicima u ovom surovom svetu nije lako. Nadam se da će pronaći mir kraj svog brata i majke za kojima je mnogo patio“, napisala je Ana Nikolić na Instagramu.

Ana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Šta da kažem. Ne mogu da verujem. Čuli smo se u nedelju uveče. Zvao me je na video poziv. Bio je sa prijateljima iz Novog Sada u Izraelu. Na vezi smo bukvalno godinama. Živeo je za vereme korone blizu mene u Novom Sadu. Bio je u Barseloni u mom stanu jedno mesec dana tamo. Šokirana sam. Sad ću da sednem jer mislim da je neka laž i ne mogu da verujem šta se dešava“, rekla je Dara Bubamara za „Kurir“.

Dara Bubamara Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

„Otišao je mlad, talentovan čovek, sin mojih divnih prijatelja, moje nikada prežaljene Marine! Velika tragedija za jednu porodicu. Bio je buntovan i svoj. Neka mu je laka zemlja. Sada je majka sa svoja dva sina na nebu“, izjavila je Ceca za „Blic“.

Foto: Printscreen / GrandOnline

„Ja sam u Australiji, čim sam stigla sačekala me je tužna vest. Ne mogu da verujem da ga nema, u šoku sam, baš smo se pre neki dan čuli i dogovarali da se vidimo kada dođe sa puta. Pamtiću ga po njegovom smislu za humor i talentu.. mnogo tužno“, rekla je Marina Visković.

Marina Visković Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Podsetimo, Milan Laća Radulović rođen je 1986. godine u Beogradu. Još kao mali pokazao je ljubav prema muzici, a talenat za pisanje nasledio je od majke Marine Tucaković. Tokom karijere sarađivao je velikim brojem pevača.

BONUS VIDEO: Sećanja na Marinu-gost Milan Laća Radulović

Komentari

Svi komentari (0)