„Mnogo je lakše kad unapred isplanirate sve. Oko 6 ujutro, počinjem dan čašom tople vode i ceđenim limunom. Sve to kako bih izbalansirala nivo alkala u telu i pokrenula rad probavnog sistema. Nakon toga sledi biljni sok i vitaminski smuti. Pri tome, uvek biram isključivo organsko voće. Malo kasnije na red dolazi branč sa svežim voćem, jajima, avokadom, hlebom bez glutena i puterom od kokosa“, kaže Žizel.
Kako kaže, unosi dosta tečnosti, većinom čajeve i vodu, s obzirom da je sokove odavno izbacila, kao i alkohol.
Veliki je ljubitelj mlečnih proizvoda, ali i njih je izbacila zarad dobre figure. Jednom u tri meseca počasti sebe parčetom sira. Na njenom meniju se najčešće nalazi piletina i riba, a ispričala je i kako zavara glad u toku dana.
„Tako sam uvek sita, a ukoliko mi se dogodi napad gladi, pojedem nekoliko badema. Oni su vrlo hranjivi i spreče me da se prejedem. Disciplina je ključ mog uspeha“, priča manekenka.