Snežana Savić: „Toploska 18“ još uvek živi

Showbiz 10. maj. 202013:10
Podeli:
Foto:Pritnscreen/youtube

Pevačica i glumica Snežana Savić igrala je u mnogim serijamai filmovima, ali najzapaženiju ulogu ostvarila je u serji "Srećni ljudi", gde je tumačila lik fatalne ljubavnice Maline Vojvodić.

Snežana je u jednoj epizodi kultne serije otpevala čuvenu pesmu „Toploska 18“ koja je bila evergrin za sva vremena, a glumica je sada istakla da se ta pesma i dan danas, posle toliko godina traži.

„Ta „Topolska 18“ još uvek živi. Imala sam mnogo poziva za venčanja mladih, za njihov prvi ples, želja im je bila da uz „Topolsku“ otplešu prvi ples. To me jako raduje, i potpuno mi je nestvarno, jer dolazi iz jednog drugog sveta, toliko različitog od njihovog, i muzike koju slušaju. Letos sam, u jednom zamku u blizini Beograda, pevala paru koji živi u Americi. Mlada je pošto-poto želela prvi ples sa suprugom uz „Topolsku 18“, jer je on nekada, pre nego se odselio u Ameriku, živeo u Topolskoj ulici, u jednoj podstanarskoj sobi. Morala sam da budem sakrivena, u mraku, da počnu taktovi „Topolske“ i da onda iz tog mraka pevam: „Noćas zvone neki sitni sati“… Svatovi su bili u šoku, a mladoženja je ostao bez teksta, zanemeo. I skoro sam imala poziv od mladića koji je želeo „Topolsku 18″ za prvi ples. Znači, dobrota, lepota i ljubav su neuništive. Empatija će pobediti. Civilizacija se zahuktala, gotovo pregorela. Ova nesreće nas je malo zaustavila, ova pandemija, za koju niko ne da dokuči kako je nastala, niti kako se leči, koga napada… Previše se zahuktala mašina prebrzog tehnološkog rasta, prebrzog života. Točak mora da uspori malo. Moramo da se vratimo prirodi, da vrednujemo duhovnost, da nije važno da imamo sto pari cipela, tašni, kuća, automobile, ako izgubimo sebe. Sve je previše zagađeno. Dođeš kući, zadovoljiš sve svoje potrošačke gladi, i posle toga si ipak prazan. Empatija, ljubav, dobrota moraju da se vrate. Dobrota je skrajnuta, ali je ima, ona je tu. Dobro je u našoj duši, a zlo je stečeno“, rekla je Snežana u intervjuu za Novosti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

 

Komentari

Vaš komentar