Saša Popović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Saša Popović oglasio se povodom optužbi na račun člana žirija "Zvezda Granda", Đorđa Davida.

Izvesna Mirjana Popović optužila je Đorđa Davida, tvrdivši da joj je roker slao neprimerene poruke, snimke i fotografije.
Tim povodom sada se oglasio prvi čovek „Zvezda Granda“, Saša Popović.
„Osoba pod imenom i prezimenom Mirjana Popovic nikada nije bila kandidat u Zvezdama Granda, niti se putem online audicije prijavila za naše takmičenje. Ukoliko se pak, pomenuta osoba prijavila pod drugim imenom, onda je rec o lažnom predstavljaju, što se moze i naknadno utvrditi i sto automatski dovodi u pitanje istinitost njenih tvrdnji. Osuđujući svaki vid seksualnog ili bilo kog drugog uznemiravanja, sve ovo napominjem buduci da je  Đorđe David uzoran suprug i otac, te respektovan član našeg zirija.
Đorđe David Foto: Dragan Mujan/Nova.rs
Inače, pomenuta Mirjana pojedinim medijima dostavila je navodnu prepisku sa Đorđem i rekla da je on bio bezobrazan:
„On je kontaktirao sa mnom preko Instagrama. Razgovarali smo o takmičenju, muzici, dao mi je svoj broj. Pitala sam ga za časove pevanja. Ubrzo mi je slao fotografije, snimke gde se nalazi i šta radi. Nije me zanimalo. Zahtevao je da mu šaljem svoje, ja sam grubo odbila! Videla sam da njegovo ponašanje postaje vrlo bezobrazno, jer je umislio da je nešto bitan i važan. Konstantno mi je slao fotografije, neprimerene poruke, video-snimke i glasovne poruke. Nije mi uopšte bilo jasno šta hoće! Burno sam reagovala. Rekla sam mu da nisam zainteresovana za takve stvari, po godinama može deda da mi bude. Ako mu je već do didi-miđi, neka traži žene od 50 plus, pa njima neka se javlja i šalje gluposti, a ne nama deci.
Sa druge strane, roker je demantovao njene tvrdnje i najavio da će pravdu potražiti na sudu:
Ona mene jeste kontaktirala ali iz potpuno drugog razloga. U celu priču je upleten i prošlogodišnji kandidat Žarko Madžić. Bilo je to u maju kada je Žarko ispao. Šta će joj sve ovo sad, ova montaža, ova priča iz konteksta, nemam pojma zaista. Najpre ću proveriti ime, prezime i lik jer sam dobio njen broj i nazvao sam je, međutim, glas i slika mi se ne podudaraju. Zvuči kao žena od 50 godina. Rekla mi je da je pogrešila, da nije imala nameru za sve ovo, međutim, sada je gotovo, videćemo se na sudu sigurno. Izgleda da je sve ovo napravila da bi se njemu osvetila…“, izjavio je Đorđe, pišu Kurir i 24sedam.
BONUS VIDEO: Đorđe David laje na Viki, Saša Popović spava na bini: Haos u Zvezdama Granda
Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.