Sara Jo za Nova.rs: Izabrala sam da izađem iz svog savršenog sveta (VIDEO)

Showbiz 21. sep. 202114:14
Podeli:

Pevačica Sara Jo, ovogodišnji izvođač na Beograd Prajdu, ali i kuma Beograd Prajda 2019. godine koja je poručila da "neću staviti prsten na ruku sve dok to ne budu mogli da učine svi", govorila je za Nova.rs o svom dugogodišnjem aktivizmu, ovogodišnjoj Paradi ponosa, ali i svom debi albumu koji planira da objavi do kraja ove godine.

„Zvanično sam kao Sara Jo na tri Prajda, ali sam bila dosta često na Prajdovima iza scene. Što se tiče atmosfere – ne znam. Bilo mi je fantastično 2019. godine, ali je valjda večeras bilo luđe. Ljudi su se uželeli energije i ljubavi, ključalo je sa svih strana i beskrajno sam uživala“, rekla je Sara Jo za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje zašto je odabrala da glasno govori o ljudskim pravima i da iskoristi svoju popularnost za teme mimo muzike, Sara navodi da je „dugo živela u savršenom svetu“ i da je bilo krajnje vreme da iz njega izađe.

„Mislim da je glavni problem taj što kada započneš karijeru dobijaš savete da ostaneš čista – anemična iz moje perspektive. Da treba da gradiš karijeru samo muzikom, da paziš o čemu pričaš. U tome se izgubiš. U jednom trenutku sam bila izgubljena, nisam znala ko sam, gde sma i šta sam. Nisam videla svoju poentu ispod ovog muzičkog neba. A onda sam bila na nekim događajima i panelima i shvatila sam da ima mnogo nas koji ne koristimo glas kako bi trebalo. Tada sam presekla i nikada me više nije zanimalo ko će šta reći. Izabrala sam da ja budem ja i da izađem iz svog rušičastog sveta i da se približim i nečemu što je meni nepoznato. Dugo sam živela u savršenom svetu gde mnoge stvari nisu postojale“, objasnila je pevačica.

„Nadam se da će album biti do kraja godine. Odlučili smo se za deset poputno novih pesama. Za sada imamo 6-7 novih pesama. Pri kraju smo. Imamo prvi singl. Biće vrlo vrelo, vrlo divlje, vrlo neočekivano i smelo. Nadam se da će da razdrma ljude ove jeseni“, ispričala je Sara za Nova.rs.

Ceo razgovor sa Sarom Jo pogledajte u videu na početku ovog teksta.

Ove godine, sloganom “Ljubav je Zakon” organizatori i učesnici Prajda želeli su da ukažu na ključne zahteve Beograd Prajda koji se odnosi na usvajanje Zakona o istopolnim zajednicama.

BONUS VIDEO: Bojana Vunturišević na Prajdu 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar