Da li se Nataša Bekvalac autovala na Prajdu? Šta kaže pevačica (VIDEO)

Showbiz 20. sep. 202114:24
Podeli:

Nakon izjave na ovogodišnjem Prajdu da ona nije tu da podrži LGBT zajednicu, već da je njen deo, korisnici društvenih mreža spekulišu da se pop pevačica Nataša Bekvalac autovala, te sumnjaju da je možda biseksualna. Istina je, međutim drugačija. Bekvalac za Nova.rs objašnjava šta je tačno mislila.

„Za mene LGBT+ zajednica nije samo seksualno opredeljenje. To je način života. Ja sam deo neshvaćenih ljudi. Mnogo puta sam bila neshvaćena, mnogo puta sam bila odbačena, mnogo puta sam bila maltretirana i zato se smatram delom LGBT zajednice“, rekla je Bekvalac za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Kaže još da je odlučila da podrži zajednicu i da javno istupi jer „voli život“.

„Ja jako volim život i život je suviše kratak da bismo ga živeli liceremno, lažno i bez hrabrosti. Boj se ovda, boj se govna, pa kad ćeš živeti?“, rekla je Bekvalac.

Otkrila je još i da radi na novom albumu.

„Ne volim da lažem. Ne mogu da kažem kada će to biti. Ne volim da ograničavam ljude, ne možeš narediti ljudima da imaju kreativnu energiju. Nadam se da će biti do kraja godine, ali biće kada će biti i kada ceo projekat budemo mogli da predstavimo publici“, zaključila je Bekvalac.

Pevačica Nataša Bekvalac na Prajdu u subotu, kao ovogodišnja kuma Prade ponosa, izjavila je da joj je ogromna čast i zadovoljstvo što se nalazi na skupu, te je poručila da nije tu kao podrška LGBT+ populaciji, već kao deo nje.

Ove godine, sloganom “Ljubav je Zakon” organizatori i učesnici Prajda želeli su da ukažu na ključne zahteve Beograd Prajda koji se odnosi na usvajanje Zakona o istopolnim zajednicama.

BONUS VIDEO: Prajd Šetnja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar