Sara Jo na Prajdu: Neću staviti prsten na ruku dok svi ne budu mogli

Showbiz 19. sep. 202112:21
Podeli:
Sara Jo Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Sara Jo nastupala je sinoć na Prajd žurki koja se održava u parku Manjež i zapevala svoje najveće hitove. Kao kuma Prajda 2019. godine, Sara je obećala LGBT populaciji da se neće udati sve dok Zakon o istopolnim zajednicama ne bude regulisan u Srbiji.

„Obećavam da neću staviti prsten dok svi ne budu mogli, jer kuma nije dugme“, rekla je Sara Jo prilikom svog nastupa, nakon čega su usledile ovacije publike.

PROČITAJTE JOŠ

Na scenu je izašla u crvenom seksi kostimu, a nastup je počela poznatim hitovima „Mili, mili“ i „Bez sna“. Osim svojih pesama, Sara je pevala i neke od najvećih hitova Lejdi Gage i Britni Spirs.

„Mislim da je sasvim logičan sled događaja da ja ove godine nastupam na Prajdu, s obzirom na to da sam zvanično i najglasnije do sada bila uz LGBT zajednicu 2019. godine kao Kuma prajda. Prošle godine Prajd nije mogao da se održi zbog pandemijskih mera, a ove godine ću naravno doći pre svega kao neko ko i dalje želi da stane jasno i glasno iza svojih stavova. Isto tako ću imati to zadovoljstvo da predam titulu kume Nataši Bekbalav, i naranvo da ćemo se potruditi da na kraju šetnje zabavimo publiku nastupom“, rekla je Sara Jo ranije za Nova.rs.

Podsetimo, ove godine, sloganom “Ljubav je Zakon” organizatori i učesnici Prajda želeli su da ukažu na ključne zahteve Beograd Prajda koji se odnosi na usvajanje zakona o istopolnim zajednicama.

BONUS VIDEO: Izjava Američkog Ambasadora sa Prajda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar