Ruška Jakić otkrila šta radi kad ostane bez dinara: Recept je veoma originalan

Showbiz 13. jul 202215:27
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Prakticna zena

Ruška Jakić više puta je naglasila da novac nikada ne broji i da podjednako dobro živi i sa hiljadu dinara i sa hiljadu evra.

Voditeljka veruje da nikada ne treba kukati zbog loše finansijske situacije, kakva god ona bila.

PROČITAJTE JOŠ:

„Svima se dešava da ostanemo bez para, ali ja imam prvo svoj čuveni koverat za uživanje. Kada istresem sav novčanik, za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač… Nešto ću da pojedem i kažem sutra je novi dan. Ako kukaš, ti šalješ lošu poruku i planeti i kosmosu“, rekla je Ruška u „Sceniranju“, pa nastavila:

"Nikada ne brojim pare u novčaniku. Ako to radiš, stalno kukaš koliko ti je ostalo para. Imam još jedan fazon, kad stignu računi, uzmem ih, stavim u koverat, poljubim ga i kažem: 'Bog mi nikada ne može poslati ono što ja ne mogu da platim'. I tako ceo život."

Ruška Jakić Foto: Jasna Prolić/Promo

Ruška je istakla da njoj nije važno da li je njena garderoba markirana, da često kupuje kod Kineza i da je bitno kako se iznese ono šta se obuče, a ne koliko novca je na to potrošeno.

"Vodila sam snimatelje u čuvenu kinesku radnju. Imam čak i njihovu srebrnu karticu, uopšte se ne stidim da kažem da sve na meni ne košta ništa, ali izgleda fantastično. Nikada u životu ne bih se pravila sa nekim glupostima. Važno je da umeš da nosiš ono što kupiš. Moda je poruka, ko smo, šta smo i gde smo krenuli. Treba se igrati sa svim da ti ne bude dosadno", rekla je ona.

BONUS VIDEO: Mia Borisavljević svadba

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar