Nikola Čuturilo Čutura, Dušan Kojić Koja, Zoran Kostić Cane, Srđan Gojković Gile, Momčilo Bajagić Bajaga Foto:Arhiva

"On je stabilno, naravno, bilo je manje informacija pošto je tamo bio karantin i bilo je teško doći do bilo kog pacijenta pa i do njega. Danas kao i svaki dan mislimo na njega i držimo dobru energiju i nadu da će sve biti okej. Nemam nikakvih informacija. Znam da će imati još par intervencija koje tamo moraju da se obave, a sve je to bilo stopirano zbog koronavirusa. Znaćemo uskoro, ja se nadan nešto konkretnije", rekao je muzičar Nikola Čuturilo povodom rođendana Dušana Kojića Koje, koji se trenutno oporavlja od moždanog udara.

PROČITAJTE JOŠ

Gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda „Disciplina kičme“ Dušan Kojić Koja, prošle godine je doživeo moždani udar u Velikoj Britaniji i tada hitno je hospitalizovan u jednoj tamošnjoj bolnici. Trenutno se tamo i oporavlja, a povodom njegovog pedeset devetog rođendana koji proslavlja danas, njegove kolege muzičari poručili su mu poruke podrške i brzog oporavka.

„On je stabilno, naravno, bilo je manje informacija pošto je tamo bio karantin i bilo je teško doći do bilo kog pacijenta pa i do njega. Danas kao i svaki dan mislimo na njega i držimo dobru energiju i nadu da će sve biti okej. Nemam nikakvih informacija. Znam da će imati još par intervencija koje tamo moraju da se obave, a sve je to bilo stopirano zbog koronavirusa. Znaćemo uskoro, ja se nadan nešto konkretnije.  Bio je zakazan veliki humanitarni koncert u njegovu čast. Mi smo odradili dva manja koncerta u manjim prostorima: Sabirni centar i Elektropionir gde je bilo desetak – petnaest grupa. Sve je bilo rasprodato. Onda smo zakazali veliki koncert u Hali sporotva koji je nažalost odložen kada je krenulo ludilo. Iskreno se nadam da ćemo ga uraditi na jesen, u novembru mesecu“, rekao je Nikola Čuturilo za Nova.rs.

Foto: Printscreen/N1

Momčilo Bajagić Bajaga takođe mu je poželeo brz oporavak.

„Nismo se čuli, ali moji prijatelji se čuju sa njim i oni mi kažu da je on relativno okej, da nije u bolnici i da je sada u nekom domu. Nije baš super, ali nije ni loše. Ja mu želim sve najbolje da se što pre oporavi. Nismo direktno u kontaktu sa njim, ali preko prijatelja jesam. Interesujem se za njegovo zdravlje“, rekao je on za naš portal.

Prijatelji duže od četiri decenije: Momčilo Bajagić Bajaga Foto: Zoran Lončarević

Zoran Kostić Cane iz „Patribrejkersa“ poručio je da su „njegove misli i pozitivna energija uz njegovog druga Koju.“

Foto:Nemanja Jovanović

Srđan Gojković Gile iz „Električnog orgazma“ rekao je za Nova.rs, kao i njegove kolege, da se Koja trenutno oporavlja.

„Nismo u kontaktu. Ne znam ništa osim toga da se trenutno oporavlja i da taj oporavak malo traje. Nemam konkretnih informacija. Treba da ima još neku operaciju koja je bila odložena zbog situacije sa koronom. Oporavlja se, koliko će to trajati, niko ne zna.“

Foto:Nemanja Jovanović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

Komentari

Svi komentari (9)