Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Glumica se navodno pomirila sa Balabanom nakon žustre rasprave pre nekoliko meseci.

Glumica Marija Karan je navodno oprostila sve svom partneru Vladanu Balabanu sa kojim je pre pet meseci prošla kroz prilično velik skandal u javnosti kada se pročulo da je ovaj IT stručnjak fizički nasrnuo na nju, a ona mu u naletu besa razbila automobil.

PROČITAJTE JOŠ

Kako saznaje Blic, glumica je odlučila da Vladanu oprosti sve, a on je imao jedan zahtev od nje kako bi obnovili emotivan odnos.

„Vladan nije mogao da veruje šta ga je snašlo u noći kada se dogodio incident, u Mariji je izazvao bes svojim ponašanjem, ali nije ni mogao da nasluti kakav će ishod biti. Ona je lupala, udarala, histerisala, vrištala na sav glas, on je pokušavao da je smiri, međutim desilo se još gore. Ona je počela da mu uništavana automobil, što je njega razbesnelo. Od tada nisu imali komunikaciju, jer je bio baš razočaran“, počinje izvor za „Blic“, pa nastavlja:

„Ipak, kako je vreme odmicalo njih dvoje su opet ostvarili kontakt i složili se da sebi nisu smeli da dozvole skandal koji se dogodio. Poželeli su da opet uplove u ljubavnu romansu, ali je Balaban imao jedan zahtev za glumicu. Tražio joj je da mu obeća da mu nikada više neće napraviti onakvu scenu i da će uvek biti tu za nju da na jedan miran način rešavaju probleme ukoliko ih budu imali, na šta je ona pristala“, nastavio je izvor, pa dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„Trenutno odlično funkcionišu, ali koliko će još to trajati ostaje nam da vidimo.“

Incident se, podsetimo, dogodio u mrklo doba noći u srpskoj prestonici kada je Vladan Balaban udario Mariju Karan u predelu desne strane lica, a kasnije je otkriveno da je glumica takođe imala modrice po butinama i kolenu zbog čega je završila u Urgentnom centru.

Ona mu je tada u naletu besa razlupala auto, na čijem je krovu navodno sedela kada je policija stigla na uviđaj.

Što se tiče samog Balabana, on je još u novembru oštro negirao navode da je nasilje s njegove strane ikada počinjeno, a njegov advokat je pre pet meseci samo objasnio da je Balaban morao da brani imovinu koja mu je u tim trenucima bila ugrožena, nazivajući ga uglednim građaninom koji je inače i član Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije.

Baš kao što je Marija Karan rešila da zažmuri na pretprljeno nasilje i vrati se svom bogatom izabraniku, čini se da je i Balaban odlučio da jedan auto nije vredan raskida, prenosi Story.

BONUS VIDEO: Balkanskom ulicom – Marija Karan 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)