Marija Karan Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Glumica Marija Karan saslušana je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, i tom prilikom detaljno je opisala kako se odigrao događaj tokom vikenda u kome je učestvovala zajedno sa dečkom Vladanom Balabanom. Karanova je izjavila da ne želi da Balabana krivično goni, te da je povrede zadobila prilikom pada, a podsetimo, mediji su ranije objavili da je on nju fizički napao, nakon čega mu je glumica razlupala automobil.

„Tužilaštvo je nakon pribavljanja izveštaja PS Stari grad, te izjava od očevidaca događaja, kao i izvršenog uvida u video zapise sigurnosne kamere i izveštaj lekara Urgentnog centra donelo odluku da nema zakonskog osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv bilo kog lica, za bilo koje krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Pročitajte još:

Naime, u predmetnom događaju došlo je do svađe između lica koja su u emotivnoj vezi koja ne žive zajedno, kojom prilikom je došlo samo do verbalne rasprave među njima, a ne i do povređivanja, obzirom da je Marija Karan izjavila da je povrede koje su konstatovane u Urgentnom centru zadobila prilikom pada, te kako ni ranije nigde nisu registrovane prijave za nasilje među ovim licima, u njihovim radnjama nema elemenata krivičnog dela Nasilje u porodici iz čl. 194 KZ.

Takođe, kako se predmetni događaja odigrao u garaži stambene zgrade u Dositejevoj ulici kojom prilikom nije došlo do težeg remećenja javnog reda i mira, to se nisu ostvarila ni obeležja krivičnog dela Nasilničko ponašanje iz čl. 344 KZ, već bi se eventualno radilo o krivičnom delu za koje se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi“, navodi se u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Podsetimo, ceo slučaj dogodio se tokom vikenda. Kako je naš portal ranije pisao, protiv oboje su podnete prekršajne prijave.

BONUS video: Kinez šutnuo radnika u Boru

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare