Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Svi su mislili da je pesma posvećena muškarcu.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović početkom dvehiljaditih je napravila pauzu od tri godine, a onda 2004. godine izdala album „Gore od ljubavi“, na kome se nalaze neki od njenih najvećih hitova.

PROČITAJTE JOŠ:

Ceca je godinama sarađivala sa Marinom Tucaković, koja je i za ovaj album pisala većinu tekstova. Kako je jednom prilikom rekla, Marina ju je odlično poznavala, te joj je pesme često pisala inspirisana njenim životom.

Jedna od pesama koje su takođe nastale povodom događaja u Cecinom životu je i „Neću dugo“. Mnogi su mislili da je tekst pesme posvećen muškarcu, a istina je drugačija.

„To je pesma koju je Marina Tucaković napisala za mene, a ja sam je posvetila svojoj deci, ali je nikada nisam zapevala osim na CD – u. Publika na koncertima voli da čuje malo brže pesme, pa zato ovu nikada nisam uživo otpevala“, izjavila je Ceca svojevremeno za medije.

S obzirom na to da je jednom prilikom rekla da joj se tekst dopao jer ju je asocirao na privatan život, pretpostavlja se da je u pitanju bilo njeno hapšenje godinu dana pre objavljivanja ovog albuma.

„Volim pesme sa jakim slikama. Marina odlično piše takve pesme, te je tako sastavila i ovu. Otpevala sam je u studiju, a posebno se izdvojila od drugih i rešila sam da je posvetim deci. Asocirala me je na moj privatni život“, izjavila je Ceca tada.

Podsetimo, Ceca je uhapšena 2003. godine nakon atentata na premijera Zorana Đinđića, a tokom akcije „Sablja“. Potom je provela tri meseca u Centralnom zatvoru.

BONUS VIDEO: Ceca Ražnatović na Anastasijinom rođendanu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar