Foto:EPA/BRITTA PEDERSEN

Danas je iz opere u Sidneju saopšteno da su dezinfikovali sve svoje prostorije jer je u subotu tamo nastupala producentkinja Rita Vilson, supruga Toma Henksa, a kasnije je utvrđeno da su pozitivni na koronavirus.

Ona je svoj nastup održala u subotu uveče, gde ju je u punoj dvorani, pored supruga, slušalo 207 ljudi. Dvostruki oskarovac i njegova supruga prvi su holivudski par koji su pozitivni na virus.

Henks je na Tviteru napisao da su se on i supruga na korona virus testirali u Australiji gde radi na filmu, nakon što su osetili umor i bol s blagom temperaturom.

Foto:EPA-EFE/FLAVIO LO SCALZO

„Osećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove… Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni“, napisao je Henks.

Nakon saznanja da je par pozitivan na korona virus, Opera u Sidneju je kontaktirala zdravstvene vlasti, sponzore i osoblje koje je bilo u kontaktu s njima.

„Od tada smo sproveli određeni broj zdravstvenih i bezbednosnih mera, uključujući i čišćenje svih prostora jakim, bolničkim dezinfekcionim sredstvom“, saopšteno je iz opere.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ