Foto: EPA-EFE/WALTER BIERI

Pop ikona Madona otkazala je i poslednja dva koncerta u okviru svoje "Madam X" turneje.

Kako prenosi „Rolling Stones“ magazin, poslednja dva koncerta koja je trebala da održi u Parizu, otkazana su zbog straha od širenja koronavirusa.

PROŠLE NEDELJE

„Zbog uputstava lokalnih i državnih vlasti, prinuđeni smo da saopštimo tužne vesti o otkazivanju poslednja dva koncerta „Madam X“ turneje. Fanovi će biti u mogućnosti da refundiraju svoj novac“, stoji u zvaničnom saopštenju „Live Nationa“.

Foto: EPA-EFE/MAURI RATILAINEN

Madona je još prošle nedelje otkazala jedan od koncerata u Parizu zbog povrede kolena, te je o sebi pisala kao o „polomljenoj lutkici“.

„Pala sam sa stolice tokom prethodnog nastupa. Nekako sam izdržala taj nastup jer ne volim da razočaram fanove. Ipak, danas ne mogu da se pomerim i osećam se kao slomljena lutkica koja mora ostati u krevetu“, napisala je Madona na Instagramu tada.

Poslednji otkazani koncerti samo su jedni u nizu koje je kraljica pop muzike tokom proteklih meseci otkazala. Njena turneja započeta je u oktobru prošle godine u Njujorku, nakon mesec dana odlaganja zbog, kako se navodilo, komplikovane i zahtevne produkcije.

Foto: EPA/PAUL BERGEN

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.