Đorđe David Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Muzičar Đorđe David ispričao je svoju stranu priče nakon optižbi Mirjane Popović, koja se predstavlja kao takmičarka Zvezda Granda.

Naime, Mirjana je iznela tvrdenje da joj je Đorđe slao poruke neprimerenog sadržaja i eksplicinte fotografije, a Saša Popović tvrdi da Mirjana nikada nije bila kanidat u takmičenju, niti se prijavila za isto.

PROČITAJTE JOŠ

Muzičar je istakao da je svestan da će ga nazivati predatorom, ali da će pravdu i epilog svega potražiti na sudu.

„Te fotografije su objavljene 2019. godine, s tim što sam ih nakon izlaska iz bolnice obrisao jer mi je moja Ana rekla da su to fotografije koje su neprimerene da stoje na mom profilu, i ja sam to obrisao. Ovo se razume, i vidi se da je sve to kropovano“, počeo je priču Đorđe za Telegraf Jetset i nastavio:

„Problem je nastao jer je devojka neko ko je mene iskoristio da bi napala mog tadašnjeg kandidata Žarka Madžića, koji je prema njoj bio veoma sekantan preko tih mreža. Nakon toga sam pozvao Žarka i našao se sa njim, rekao mu: ‘Molim te, o kome se ovde radi, šta se dešava?’, on mi je rekao: ‘Ovo ili je lažni profil ili je neka ozbiljna budala’. I onda smo krenuli da je zezamo.“

Đorđe David Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„To je bilo u junu mesecu prošle godine, zašto je ona to uradila sada, meni nije jasno. Ona se nikada nije prijavila u Zvezde Granda, jer postoji uredna evidencija, imena, prezimena i slika ljudi koji su se prijavljivali. Očigledno je neka tendeciozna varijanta i ta osoba, ko god da se krije iza tog profila, moraće pred sudom da se pojavi, jer se neću smiriti dok ovo ne izguram na čistac, nema šanse“, ispričao je muzičar i dodao:

„Ovo je ozbiljan atak na mene, na ono čime se ja bavim, a to je rad sa mladim ljudima, atak na moju porodicu. Radim sa mladim devojkama u ovom takmičenju i možete da ih pitate od prve sezone do danas, da li je postojala konotacija tog tipa, prema tome ovde je bila samo varijanta da isprovociramo nekoga za koga smo ustanovili da ima neki problem u glavi. Radi se o osobi koja ima promukao glas, kao da ima 60 godina i da puši dve pakle dnevno, tako da je očigledno neka insinuacija.“

„Moj način komunikacije mi je došao glave, jer se svima obraćam sa ‘sunce, dušo, ljubavi…’, što očigledno u današnjem svetu, i to dolazi pod osudu i ovo je nešto što je tendenciozno odrađeno, sve mi je jako čudno… Ogormna šteta je naneta meni i mojoj porodici, nalazim se u šou programu gde imam kontakt sa mladim ljudima, to je nešto što će takođe dovesti i povesti polemiku na tu temu, očigledno neko ima nešto protiv ovog šou programa…“, ispričao je Đorđe.

„Čist sam pred sobom i pred onima koji me znaju, ali narod uvek veruje lažnoj žrtvi i to je to. Svestan sam da ću biti proglašavan predatorom, kako već to ide, mizogenim čovekom, što će bolesnici jedva dočekati. Ali dobro, nema nikakvih problema, znam šta moram da uradim i to ću i uraditi. Moram da vidim ko je ta osoba koja se lažno predstavila da je bila u Zvezdama Granda, njen broj nisam dobio iz Granda, nego je devojka mene kontaktirala, ja nju nikad nisam“, zaključio je muzičar.

BONUS VIDEO: Đorđe David o Zvezdama Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar