Matija iz Igre sudbine žali zbog smrti Nenadovica, ali ima i jaku poruku

Showbiz 23. sep. 202121:30 > 21:56
Podeli:
Pavle Jerinić i Nenad Nenadović
Pavle Jerinić i Nenad Nenadović Foto: Printscreen/Facebook/YouTube/Prakticna zena

Glumac Pavle Jerinić, Matija iz serije "Igra sudbine" emotivnom objavom, ali uz važnu poruku oprostio se od kolege Nenada Nenadovića koji je juče preminuo u 57. godini od posledica koronavirusa.

Pročitajte još:

On je na stori priči na Instagram nalogu objavio status uz važnu poruku.

„Noćas je Neša Nenadović, za koga smem da se usudim da kažem da mi je bio prijatelj, preminuo. Tužan jesam, ali ono što mnogo više osećam je bes. Nisam siguran koliko je ljudima jasno, ali glumci su na svom radno mestu poprilično nezaštićeni, jer ne možeš s maskom u kadar, ili na scenu. To što radimo ljude zabavlja, uveseljava, čini im život podnošljivijim. Pored svega toga, svesno ulazimo u tu vrstu rizika i radimo svoj posao, čuvajući se najbolje što možemo. Ako je već tako, onda ih (nas) čuvajte i vi. Ako vam je stalo da uživate gledajući ta lica onda učinite nešto, da se ne biste uveseljavali reprizama. Nijedan čovek (bio glumac ili ne) nije manje važan od bilo čijih prohteva. Nijedan. Zašto ne bismo, kao nekada, bili tu jedni za druge, kada su nas već oni koji su odgovorni ostavili na cedilu? Zašto je to toliko teško? Neša, Lane, Vlasta, mladi, stari, glumci, lekari i svi ostali to nisu zaslužili.Nisu. Lično, u međuvremenu ću raditi sve što mogu da zaštitim sebe i druge i čekaću. Jedva čekam“, napisao je Pavle u svojoj objavi.

Pavle Jerinić
Pavle Jerinić Foto: Instagram/pavle_jerinic

Nenadović se, kako su pre nekoliko dana naveli iz pozorišta „Boško Buha“, najverovatnije zarazio koronavirusom na jednom od snimanja. Bio je hospitalizovan.

U glumačke vode uplovio još kao dečak, sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji „Povratak otpisanih“. Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: „Zooteka“, „Pet-šou“ i „Fazoni i fore“.

U seriji „Igra sudbine“, koju pratimo na ekranima, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Stalni član pozorišta je „Boško Buha“. Rekorder po broju predstava u 2015. godini – u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik više nagrada, između ostalih tri „Buhine“ nagrade za predstave “Tri musketara“ i „Princ – arkadna avantura“.

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

BONUS VIDEO: Sahrana Laneta Gutovića 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar