Katarina Grujić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Novi detalji iz porodičnog života pevačice.

Katarina Grujić, pre izvesnog vremena je uplovila u bračnu zajednicu sa fudbalerom Markom Gobeljićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi govore da su Kaća i Gobelja jedan od najskladnijih parova na šoubiz sceni, a nije se znalo u kakvim su odnosima pevačic i njen svekar.

Međutim, Katarina je rešila da to i pokaže, pa se oglasila na Instagramu na poseban dan čoveka koji se zove Vlado Gobeljić.

Katarina Grujić, Vlado Gobeljić Foto: Instagram/katarinagrujic.doll

„Srećan rođendan“, napisala je Grujićeva, koja je nasmejano pozirala sa svekrom na jednom svečanom događaju.

Može se primetiiti kako Kaćin suprug Marko dosta liči na svog oca.

Marko Gobeljić i Katarina Grujić Foto:G. G./ATAImages.

Podsetimo, Marko Gobeljić i Katarina Grujić imaju ćerkicu Katju koja je ceo njihov svet, a pevačica je jednom prilikom govorila kako vaspitava naslednicu.

„Ja uvek kažem da sve potiče iz kuće. Kako bih objasnila, živimo u nekom brzom, ludom vremenu. Žene, eto tako, dobijaju decu samo da bi zadržalie muža, da bi se ostvarile u nekoj ulozi, a nisu spremne za to. Ljudi jako olako shvataju roditeljstvo, jako su teške uloge majke i oca, moraš da budeš predan i da iskreno voliš sve u vezi toga. Naravno da postoje teški trenuci kad dete ne sluša, ali treba ga učiti, ne ne znam kakvoj disciplini, ali da se znaju jednostavne stvari. Mi kad smo bili klinci znali smo da kad mama kaže ‘ne’, onda je to jasno, a danas kad roditelj nešto ne dozvoli, odmah se deca bacaju po podu, i svi skaču da dopuste nešto detetu. To je već problem, ali nemam pravo nikom da pričam kako da vaspitava svoje dete, ja znam kako ću svoje i to je to. Što se tiče tehnologija, pošto je još mala, ne mogu mnogo da joj branim, ali naravno da ograničavam crtane filmove, pa ne mogu da se gledaju pet sati“, izjavila je Kaća za Nova.rs.

Marko Gobeljić, Katja Gobeljić, Katarina Grujić iFoto:Screenshot/Instagram/katarinagrujic.doll

BONUS VIDEO Kako sam izgubila 15 kilograma posle porođaja: Zgodna Katarina Grujić u intervjuu za Nova.rs otkriva svoje tajne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar