Snežana i Milan Borjan Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Milan Borjan i njegova supruga Snežana našli su se u fokusu pažnje javnosti nakon utakmice Kanada - Hrvatska na Svetskom prvenstvu.

Milan Borjan stajao je na golu Kanade, dok ga je supruga Snežana bodrila sa tribina.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, supruga golmana doživela je neprijatno iskustvo kada su navijači Hrvatske skandirali njeno ime uz uvredljive komentare.

Ovim povodom oglasila se Snežana, koja je prokomentarisala ponašanje navijača na utakmici.

„Slušala sam skandiranje svog imena na Svetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva s tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Khalifa stadionu na Svetskom prvenstvu! Wooow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi“, napisala je Snežena na svom Instagram profilu.

Snežana i Milan već godinama uživaju u svojoj ljubavi, koja opstaje uprkos brojnim negativnim komentarima sa kojima se par redovno susreće.

Njihova ljubavna priča počela je na jedan nesvakidašnji način.

Snežana, kao nekadašnja direktorka marketinga fudbalskog kluba „Partizan“, prvi put se našla na meti kritika kada je započela vezu sa Milanom, golmanom „Crvene zvezde“.

„U našoj kući Milan je bio omražena ličnost“, priznala je Snežana svojevremeno, a onda je objasnila kako je do toga došlo:

„Bio je čovek koji je sklonio mog brata sa gola Radničkog iz Niša.“

Ovaj rivalitet kasnije je doveo do još jednog konflikta koji je obeležio početak njihove veze.

„Najteže je bilo priznati njenom bratu da smo zajedno. Kada sam mu rekao, deknuo mi je šamar, a onda smo popili po viski i sve je bilo okej. Pitao me je samo ’pa je l’ si ti normalan, ona je teška osoba, šta ćeš sa njom’, ja sam samo rekao da hoću da rizikujem“, ispričao je Borjan svojevremno za medije.

Nakon što su prevazišli ovu prepreku, njih dvoje su se venčali 2016. godine, a u braku su dobili sina Filipa.

„Želela sam da organizujem rođendansko iznenađenje svom bratu, koji je u to vreme igrao u istom klubu sa Milanom. Bila mi je potrebna pomoć nekog od njegovih kolega, a pošto nisam imala Milanov broj, na predlog prijateljice poslala sam mu poruku na ‘Instagramu’, koji sam neposredno pre toga počela da koristim. Zapravo, umesto tekstualne poruke, slučajno je otišla moja ‘napućena’ slika, pripremljena za profil“, ispričala je svojevremeno Snežana kako je početak romanse izgledao iz njenog ugla, dok je Milan za „Hello!“ priznao da ga je ova poruka iznenadila.

„Kad mi je stigla slika direktorke ‘Partizana’, moj jedini odgovor je bio ‘šta reći. Usledila je poruka pojašnjenja, i tako je sve krenulo. Iako mi se dopala na prvi pogled, iz poštovanja prema njenom bratu nisam se usuđivao da odmah krenem sa nekom emotivnom pričom, ali je s vremenom sve došlo na svoje. Prvo smo se dopisivali, zatim smo počeli da se viđamo, a godinu dana kasnije smo se venčali“, rekao je Borjan.

Golman je opisao kako je bio nestrpljiv kada je trebalo da poljubi prvi put svoju sadašnju suprugu.

„Sedeli smo na pumpi i pričali. Osećao sam veliku želju da je poljubim i mislim da je i ona želela isto, ali nismo znali kako to da realizujemo. Pitao sam je da li ima veštačke trepavice, odgovorila je da nema. Iskoristio sam priliku da joj kažem da laže i dok je ona tvrdila suprotno, tražio sam da zažmuri. Tada sam je poljubio“, ispričao je jednom prilikom za „Gloriju“ Milan Borjan, a Snežana je priznala da je ovim njegovim postupkom bila zatečena.

„Očigledno je da tada nisam znala za tu foru. On je mlađi od mene, tako da se poneo u skladu sa novim trendom i žargonom.“

„Srećan sam što sam dobio priliku da upoznam takvu ženu, oženim je i sa njom stvorim porodicu. Od kada sam je upoznao sve mi je krenulo u punom sjaju. Volimo se, poštujemo i uzajamno podržavamo,“ priznao je Milan Borjan.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih voditeljki u Srbiji