Holivudski uspesi: Buba i Džala rame uz rame sa svetskim zvezdama

Showbiz 27. mar 202221:26 > 21:44
Podeli:
Jala Brat, Buba Koreli
Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kada je reč o muzičkim uspesima, Buba Koreli i Džala Brat od 2014. godine napravili su zavidne rezultate sa pokrićem, pa danas mogu da pariraju najvećim holivudskim facama.

PROČITAJTE JOŠ

Ko pomisli da je životni put Amara Hodžića i Jasmina Fazlića bio lak, i te kako se vara. Da bi došli do zavidnog uspeha koji imaju danas, Buba Koreli i Džala Brat odricali su se brojnih stvari i namučili da se probiju, traju i opstanu na tronu. Iako mnogi komentarišu da ne razumeju šta repuju i da u pesmama propagiraju drogu, alkohol, kriminal i žene lakog morala, onaj ko se razume u umetnost, razume i njih.

Sarajevski reperi vodili su samostalnu karijeru i bili prepoznatljivi u svom kraju, a 2014. godine su se spojili i krenuli da grade svoj put nakon izlaska zajedničkog albuma „Pakt sa đavolom“. Postali su prepoznatljivi po izgledu, visokobudžetnim spotovima i skupom markiranom garderobom i nakitom. Kako je vreme prolazilo, prateći svetske trendove, počeli su da pišu i komponuju pesme za brojne pevače koje su probili i vratili na tron. Spekuliše se da je njihova pesma najskuplja, ali obećava hit, što se i dokazalo u više primera.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Nikada nisu bili željni medija, pa se retko mogu pročitati njihovi intervjui. Čak i kad ima povoda, na sve načine pokušavaju da izbegnu davanje izjava jer se isključivo vode pesmom i radom na terenu.

O njihovim nastupima i koncertima širom regiona i Evrope i dalje se priča, a to im je samo pomoglo da se vinu u oblake i pariraju svetskim zvezdama. Posle njih pojavilo se dosta izvođača koji pokušavaju da budu kao oni, ali rezultati govore suprotno - ipak su jedinstveni, a za sve to imaju pokriće.

Džala Brat Jasmin Fazlić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Za njihove duete čula je cela Evropa, pa su redovno pozicionirani na vrhu top lista, te su dostigle zlatne tiraže. Džalin album "Futura" doživeo je vrhunac kada je omot osvanuo na velikom ekranu na njujorškom Tajms Skveru, jednom od najpopularnijih svetskih trgova.

Pored svega toga, sarađivali su sa svetskim zvezdama, a najviše sa austrijskim reperom RAF Camorom. Pre dva dana objavili su duet s njim pod nazivom "Crmnl", koji je za samo 24 sata od odbaje zauzeo prvo mesto na svim evropskim striminzima.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Neki ih vole, neki ih ne vole, ali mišljenja su uvek podeljena. Zaključak je samo da je njihov uspeh neosporan i da pariraju najvećim svetskim muzičkim zvezdama.

BONUS VIDEO: Crni Cerak: Nikada nećemo propasti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar